Waarom kiezen organisaties
voor Control F5

 • Icoon voor werkwijze van Control F5

  Een heldere werkwijze

  We hebben veel tijd gestoken in het optimaliseren van onze werkwijze, zo kunnen we jou het beste helpen om een website te maken die past bij jullie organisatie zonder iedere geen het wiel opnieuw uit te vinden!

 • Icoon voor techniek van Control F5

  Technisch perfect

  Door onze jaren lange ervaring met het maken van WordPress websites weten we wat wel en niet werkt. Zo kunnen we onze websites optimaliseren zodat jij het beste resultaat krijgt.

 • Icoon voor betrokkenheid van Control F5

  Betrokkenheid, ook na livegang

  Een website laten maken is een leuk, maar spannend traject. Een aanspreekpunt voor al je vragen, daar zorgen we voor. Zo wordt je dus nooit in het diepe gegooid en weet je altijd waar je aan toe bent.

Gebruiksvriendelijke
pagina opbouw

Met onze gemakkelijke blocks kunnen je binnen no-time je nieuwe pagina opbouwen zonder zorgen te hoeven maken over hoe het er uit ziet!

Daar zorgen wij namelijk al voor, zodat jij je kan richten op wat je precies in het blok gaat zetten.

Zo zien onze BLOCKS er uit

Ontdek al onze BLOCKS

 • Project met ODIV

  ODIV, onze partner in marketing, is een online marketing bureau in Utrecht en afkorting van Online Divisie. Senior online marketing specialisten, die aanvoelen als jouw collega’s. ODIV – Jouw Online Divisie.

 • Project met ECC Leiden

  De locatie voor vergaderen, evenementen en congressen. Door de persoonlijke service, specialistische kennis én een duidelijk kostenoverzicht kunne ze gemakkelijk een maatwerk aanpak ontwikkelen geschikt voor jouw uitvraag.

 • Project met Aetsveld

  Succesvolle projecten en veranderingen aanbrengen binnen je organisatie? Dan is Van Aetsveld de eerste die je wilt bellen. Al sinds 1997 voeren ze projecten en veranderingen uit op het snijvlak van ICT en organisatie.

Dit zeggen onze klanten

Kortgezegd krijg je bij Control F5 en hun WordPress concepten een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman Marketing Executive bij ECC Leiden
Sander heeft ons goed geholpen met het opnieuw bouwen van onze technisch verouderde website. Alles volgens een strak schema verlopen en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Aanrader!
Christiaan Tieleman
Christiaan Tieleman Pensioenadviseur / Financieel Planner @ Finac
Heel blij met Control F5. We hebben onze nieuwe website (odiv.nl) door Control F5 laten bouwen. Naast het feit dat de website al opgeleverd was voordat we het wisten, is de WordPress omgeving zo ingeregeld dat het voor iedereen makkelijk is om in te werken én professioneel oogt. Een aanrader!
Joost Fromberg
Joost Directeur Odiv
Snelle en soepele samenwerking met Control F5 gehad voor vakbeurs Recycling. Feedback werd snel verwerkt.
Michelle van Geffen Marketeer bij EasyFairs
Duidelijke en snelle communicatie, de lijntjes waren kort om de website van Café Brandpunt te Tilburg (cafebrandpunt.nl) op korte termijn in een hededaags jasje te steken. Namen eigen initiatief om in ons geval een dag- en een nachtpagina te maken.
Melvin Rijkenbarg Café Brandpunt
Super tevreden over de samenwerking met Control F5! Sander denkt goed mee, is duidelijk en is betrouwbaar in zijn afspraken. In soepel overleg heeft Sander mijn ideeën vertaalt naar een mooie en gebruiksvriendelijke website. Ik hoop in de toekomst nog vaker samen te werken met Control F5!
Marieke l’Ortye Jonge Honden
We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial
Ik kan Control F5 van harte aanbevelen. Ik heb Control F5 benaderd voor het volgen van een WordPress training, tijdens het bouwen van een website. Sander denkt goed met je mee, is visueel scherp en vindt snel goede en creatieve oplossingen. Tevens vind ik zijn persoonlijk en heldere communicatie heel fijn. Snelle en goede service.
Mirjam van Leeuwen
Control F5 heeft ons snel en goed geholpen met de omzetting van een website. Vooral de persoonlijke en heldere communicatie zijn uitstekend bevallen. Sander stond altijd klaar als iets nog niet bleek te functioneren zoals dit hoorde en loste het dan direct op. Heel fijn!
Frank Sekeris Programmacoördinator KNCV

Lees ook ons blog

 • In 10 Stappen naar Een Betere Website
  16 augustus 2021

  In 10 Stappen Naar Een Betere Website

  Optimalisatie, optimaliseren en beter maken… het is iets waar je als website eigenaar vaak mee bezig bent om uiteindelijk meer bezoekers op je website te krijgen én dus meer klanten […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Maand update juli 2021
  30 juli 2021

  Maand update juli 2021 | Nieuwe features beschikbaar

  Maand update juli 2021 — Hierin nemen we je mee in de updates die deze maand hebben plaatsgevonden binnen het thema. Welke veranderingen hebben we doorgevoerd, wat is de reden […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Waarom Google Mijn Bedrijf zo belangrijk is voor jouw bedrijf
  27 juli 2021

  Waarom Google Mijn Bedrijf belangrijk is voor je bedrijf

  Wanneer je aan de slag gaat met de vindbaarheid van je website zul je snel richting zoekmachine optimalisatie (SEO) of zoekmachine advertenties (SEA) gaan. En hoewel deze methodes natuurlijk helpen […]
  Lees verder
  Lees meer over

Ben jij een toffe ondernemer die
op zoek is naar een nieuwe website?