Dit is wie wij zijn

Wij bij Control F5 zijn een stelletje WordPress specialisten met een gezonde obsessie om onze werkwijze zo efficiënt mogelijk te maken zodat we de beste website voor jou kunnen opleveren.

Met een jarenlange ervaring in het maken van WordPress websites, weten we precies wat wel en wat niet werkt voor een website.

0+ Websites opgeleverd
0 Updates uitgevoerd
0 Backups gemaakt
0 Als gemiddelde klantwaardering

Maak kennis met Sander

Sander is een van de eigenaren en touw-trekker van Control F5. Boordevol passie en creatieve ingevingen is Sander altijd bezig met nieuwe ideeën om de techniek achter de websites te verbeteren.

“Met ervaring in zowel maatwerk websites als high-performace websites weet ik waar de mogelijkheden van een goed functionerende website liggen om er zo voor te zorgen dat jouw website boven jouw verwachtingen functioneert.

Door onze unieke werkwijze met Control F5 kunnen we jouw website binnen 2 weken online krijgen en heb je op ieder moment persoonlijk contact met mij. Zo zorgen we er samen voor dat je de website krijgt waar je naar op zoek bent.”

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Onze "partners in crime"

Als start-up van Stuurlui brengen we een schip van ervaring en kennis mee om jouw website nóg beter te maken. Waar wij ons hebben gespecialiseerd in de bouw van de allerbeste WordPress websites voor kleine budgetten, legt Stuurlui de focus op maatwerk WordPress oplossingen.

Stuurlui

De voordelen van onze werkwijze

 • WordPress als CMS

  WordPress is het meest populaire open-source CMS ter wereld. Met onze gebruiksvriendelijke blokken editor bouw je zelf na een training van 1 uur al de mooiste templates.

 • Vaste prijs!

  Je krijgt van ons vooraf een vaste prijs. Geen onverwachte verrassingen achteraf! 50% betaal je bij aanvang, 50% na livegang van jouw website

 • Persoonlijke en heldere communicatie

  Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en duidelijke manier van communiceren. We maken het niet moeilijker dan het is!

 • Duidelijke werkwijze

  Onze werkwijze is doordacht en bedoeld om jou als klant te ontzorgen. Bij aanvang weet je precies wat je staat te wachten.

 • Ook de hosting en het onderhoud

  Een mooie website moet ook gehost en geüpdatet worden. Daar zorgen wij ook voor. Zo heb je 1 aanspreekpunt voor al je technische website vragen.

 • Geen langlopende contracten

  Onze hosting en onderhoudscontracten zijn maandelijks opzegbaar. Je bent klant van ons omdat wij ons werk goed doen, niet omdat je contractueel nog jaren aan ons vast zit.

 • Binnen 2 weken online

  Jouw website kan wat ons betreft in 2 weken online staan! Dat komt omdat wij weten wat we doen. Heb je toch wat langer nodig voor het schrijven en plaatsen van teksten en afbeeldingen, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

 • Goed bereikbare helpdesk

  Onze Nederlandstalige helpdesk is tijdens kantooruren telefonisch en via mail bereikbaar voor vragen over jouw website. We zijn geen enorm bedrijf dus je krijgt eigenlijk altijd wel iemand aan de lijn die jouw website goed kent en je verder kan helpen.

 • Jij bent eigenaar van jouw website

  Geen ingewikkeld juridisch gedoe. De website is gewoon van jou.

Kortgezegd krijg je bij Control F5 en hun WordPress concepten een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman Marketing Executive bij ECC Leiden