Welkom bij Control F5!

Wij zijn een kleinschalig WordPress bureau uit Utrecht die zich richt op het pragmatisch ontwerpen en bouwen van WordPress websites. Control F5 werkt voor een breed scala aan leuke klanten, van festivals tot fiets tours tot aan internationale beurzen.

Over Control F5

Wij zijn Control F5 en we zijn jong en ervaren. Yup. Je leest het goed. We bestaan pas sinds begin 2019, maar we hebben al jarenlang ervaring in het bedenken, ontwerpen, bouwen en onderhouden van WordPress websites. Dat komt, omdat we een start-up zijn van het full-service WordPress bureau Stuurlui. Waar Stuurlui vooral de focus legt op ‘zwaardere’ WordPress maatwerk websites, specialiseren wij ons in WordPress websites voor de kleinere budgetten.

We helpen kleine tot middelgrote bedrijven met het snel en pragmatisch ontwerpen en bouwen van websites. Uniek qua design en gebruikmakend van de kracht van bestaande software. We kunnen kwaliteit leveren voor een klein budget juist omdat we veel ervaring hebben.

Je kiest voor Control F5, omdat we een no nonsense aanpak hebben. Zo heb je bijvoorbeeld altijd direct contact met degene die jouw website ontwerpt en bouwt, omdat dat efficiënt is.

Word jij enthousiast van ons verhaal en lijkt je het tof hier aan bij te dragen? We zijn op zoek naar extra krachten!

Bekijk onze vacature(s)

We werken bijvoorbeeld voor:

The Original Fury Sauces
The Original Fury Sauces
Ivy Loise
Ivy Loise
EasyFairs
EasyFairs
Vestiville
Vestiville
Business Peloton Utrecht
Business Peloton Utrecht
Fuze Outdoor
Fuze Outdoor
3D Governance
3D Governance
Central Events
Central Events
Tenzinger
Tenzinger
Tour D'Utrecht
Tour D'Utrecht
Classico Giro Utrecht
Classico Giro Utrecht
Podmasters
Podmasters

Vind je Control F5 tof en lijkt het je leuk hier te werken? We hebben 1 vacature(s) open staan!