Ons kantoor

Nijverheidsweg 16a
3534 AM Utrecht
085 0660 979
[email protected]

Je vind ons op social media

Facebook en Instagram

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

 • Hoelang duurt het voordat mijn website live kan?

  Meestal kunnen we je website binnen een week opleveren, afhankelijk van onze planning. Nadat we je website hebben opgeleverd, is het tijd om je site met content te vullen. Hoe sneller je dat doet, hoe sneller we je website kunnen lanceren!

  Gelijk aan de slag? Vraag een offerte aan!

 • Hoe vaak wordt mijn website geback-upt?

  Wanneer je technisch onderhoud bij ons afneemt zal er iedere dag een back-up worden gemaakt welke we tot 90 dagen terug bewaren.

 • Wat betekent conversie?

  Een conversie is het moment waarop een bezoeker van een website over gaat tot aankoop, informatie aanvraagt, een e-book download of een vergelijkbare commerciële actie uitvoert. Het aantal conversies wordt uitgedrukt in een absoluut getal. Vaak wordt conversie ook uitgedrukt in een percentage van het aantal bezoekers. Lees meer over conversies.

  Meer lezen over seo?

 • Wat is een DNS?

  Een DNS (Domain Name System) server is een systeem wat er voor zorgt dat je een website in web adres zoals website op een leesbare manier kunt bezoeken. Door het DNS kunnen we eenvoudige domeinnamen gebruiken om op het web te surfen, zonder de moeilijke IP-adressen te kennen.

  Lees meer over DNS of bekijk de definitie van DNS door Google

 • Hoe snel ontvang ik een offerte?

  Vaak zullen we eerst contact met je opnemen om je wens wat verder door te nemen. Op basis daarvan ontvang je van ons meestal binnen enkele werkdagen een offerte toegestuurd.

  Heb je spoed? Geef dat dan zo snel mogelijk aan! Dan kunnen we daar rekening mee houden.

 • Wat kost een website?

  Hoeveel een website kost verschilt per bedrijf en is vaak afhankelijk van de wens die je hebt.

  Bij Control F5 is het makkelijker, onze websites kosten € 1.500. Van A tot Z is het gehele proces inbegrepen. Uiteraard kan het zijn dat je aanvullenden wensen hebt.

  Meer weten? Bekijk onze prijzen.

 • Waar moet ik op letten bij het aanvragen van een offerte?

  Zorg er voor dat je je aanvraag zo uitgebreid mogelijk aanlevert. Hoe meer informatie we hebben, hoe minder vragen we nog hoeven te stellen voordat we je een offerte toe sturen.

 • Hoe snel kunnen jullie een website opleveren?

  In de meeste gevallen kunnen we een website binnen 2 weken van akkoord op offerte opleveren. Wanneer je je website sneller online wilt hebben kunnen we met elkaar in gesprek wat de mogelijkheden zijn. Geef het vooral aan!

  Vraag direct een offerte aan

 • Heb ik (web)hosting nodig?

  Een (web)hosting heb je nodig wanneer je een website of webshop wilt (laten) maken. Webhosting zorgt er voor dat jouw website of webshop 24/7 online is en voor iedereen bereikbaar is.

  Je (web)hosting is eigenlijk een stukje opslag op een server wat je feitelijk huurt om jouw website op te plaatsen. Zonder een plaats op jouw website op te slaan, kun je ook geen website online hebben.

  Meer weten? Bekijk ons hosting aanbod.

 • Beheren jullie ook WooCommerce-websites?

  Het korte antwoord is, nee.

  De reden daarvoor is eigenlijk simpel. Webshops zijn een andere tak van sport. In grote lijnen zitten er veel overeenkomsten tussen een normale website en een webshop, maar bij een webshop komen er een hele hoop andere functionaliteiten kijken. Wij zijn van mening dat je hiervoor een partij moet hebben die een focus hebben op webshops, bij Control F5 ligt onze focus namelijk op kwalitatieve en betaalbare WordPress websites.

  Meer weten over onze websites?

 • Hoe kan ik een domeinnaam registreren?

  Een domeinnaam is de basis voor een website, zonder een domeinnaam kun je simpelweg geen website online hebben.

  Via een registrar kun je een domeinnaam registeren. Dit kan met verschillende extensies zoals .nl, .com, .eu en nog veel meer. Vervolgens doen ze een registratieaanvraag voor je bij de organisatie die alle domeinnamen beheert. In Nederland (voor de .nl extensie) is dat SIDN.

  Doe je dit liever niet zelf en wil je graag dat wij je website uit handen nemen? Neem dan contact op!

 • Hoe kan ik mijn domeinnaam verhuizen?

  Wanneer je je domeinnaam naam een nieuwe partij wilt verhuizen, omdat zij bijvoorbeeld de hosting van jouw website gaan beheren, kun je dat bij je domein registrant aanvragen.

  Vaak wordt je gevraagd om de verhuiscode door te geven. Deze vindt je als je inlogt bij de partij waar jouw domeinnaam geregistreerd is (vaak ook de partij waar je je website hosting hebt lopen).

  Hier vindt je de instructies voor een aantal partijen: Mijndomein, Strato, TransIP, Antagonist en Vimexx.

 • Is WordPress gratis?

  Het korte antwoord is, ja, WordPress is gratis.

  De software WordPress uitgebracht onder de GNU General Public License (of GPL), wat betekent dat iedereen het kan downloaden, bewerken, aanpassen, gebruiken en zelfs verkopen zolang het wordt uitgebracht onder de GPL.

  Ondanks dat de software zelf gratis is, betekend dit niet dat je gratis een website kunt maken. Bij een website komt namelijk ook de hosting en het registreren van een domeinnaam bij kijken.

 • Is WordPress veilig?

  WordPress is veruit het meest gebruikte CMS ter wereld. En omdat het zo veel gebruikt wordt, ligt het natuurlijk veel onder vuur. Meer dan andere CMS. Daardoor komt vaak naar boven of WordPress nu eigenlijk wel zo veilig is?

  Zolang je de laatste versie van WordPress gebruikt zit je eigenlijk altijd wel goed met de core van WordPress. Maar de veiligheid van WordPress ligt maar deels in de software zelf. Andere factoren van veiligheid zijn namelijk je hosting, een SSL-Certificaat en de wachtwoorden die gebruikers hebben. Zolang al deze factoren goed verzorgd zijn, hoef je je eigenlijk nergens zorgen om te maken.

  Hulp nodig bij het beveiligen van je website? Neem contact op!

 • Wat is een SSL Certificaat?

  Met de komst van de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is een SSL Certificaat verplicht wanneer je persoonsgegevens verwerkt. Dus heb je een contact formulier op je website, gebruik je foto’s met mensen er op, ontvang je bestellingen of gebruik je bijvoorbeeld Google Analytics. Dan ben je verlicht een SSL Certificaat te hebben.

  Een SSL (Secure Socket Layer) Certificaat zorgt er voor dat de gegevens die tussen de gebruiker en de website worden uitgewisseld versleuteld zijn zodat derde partijen hier geen toegang tot hebben. Een. SSL Certificaat herken je aan het slotje in de adresbalk (waar je je URL invoert) en aan het ‘http’ gedeelte van een website. Als hier ‘https‘ staat, weet je dat er om een beveiligde verbinding wordt gevraagd.

  Lees meer over SSL Certificaten

 • Wat is een SERP?

  SERP staat voor Search Engine Results Page of “zoekmachine resultaat pagina” in het Nederlands. Dit is de pagina die je te zien krijgt zodra je een zoekopdracht hebt gegeven aan een zoekmachine zoals Google. Hierin streeft de zoekmachine er naar de meest relevante zoekresultaten als eerst te tonen. Hoe relevanter jouw pagina is voor de zoekopdracht, hoe hoger je in de SERP naar boven zal komen.

Wat anderen over ons zeggen

Kortgezegd krijg je bij Control F5 en hun WordPress concepten een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman Marketing Executive bij ECC Leiden
Sander heeft ons goed geholpen met het opnieuw bouwen van onze technisch verouderde website. Alles volgens een strak schema verlopen en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Aanrader!
Christiaan Tieleman
Christiaan Tieleman Pensioenadviseur / Financieel Planner @ Finac
Heel blij met Control F5. We hebben onze nieuwe website (odiv.nl) door Control F5 laten bouwen. Naast het feit dat de website al opgeleverd was voordat we het wisten, is de WordPress omgeving zo ingeregeld dat het voor iedereen makkelijk is om in te werken Ă©n professioneel oogt. Een aanrader!
Joost Fromberg
Joost Directeur Odiv
Snelle en soepele samenwerking met Control F5 gehad voor vakbeurs Recycling. Feedback werd snel verwerkt.
Michelle van Geffen Marketeer bij EasyFairs
Duidelijke en snelle communicatie, de lijntjes waren kort om de website van Café Brandpunt te Tilburg (cafebrandpunt.nl) op korte termijn in een hededaags jasje te steken. Namen eigen initiatief om in ons geval een dag- en een nachtpagina te maken.
Melvin Rijkenbarg Café Brandpunt
Super tevreden over de samenwerking met Control F5! Sander denkt goed mee, is duidelijk en is betrouwbaar in zijn afspraken. In soepel overleg heeft Sander mijn ideeën vertaalt naar een mooie en gebruiksvriendelijke website. Ik hoop in de toekomst nog vaker samen te werken met Control F5!
Marieke l’Ortye Jonge Honden
We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial
Ik kan Control F5 van harte aanbevelen. Ik heb Control F5 benaderd voor het volgen van een WordPress training, tijdens het bouwen van een website. Sander denkt goed met je mee, is visueel scherp en vindt snel goede en creatieve oplossingen. Tevens vind ik zijn persoonlijk en heldere communicatie heel fijn. Snelle en goede service.
Mirjam van Leeuwen
Control F5 heeft ons snel en goed geholpen met de omzetting van een website. Vooral de persoonlijke en heldere communicatie zijn uitstekend bevallen. Sander stond altijd klaar als iets nog niet bleek te functioneren zoals dit hoorde en loste het dan direct op. Heel fijn!
Frank Sekeris Programmacoördinator KNCV