Domeinnaam en zakelijke mail

Een professionele uitstraling met je eigen domeinnaam en bijpassend e-mailadres.

Sander en Thomas lachen

Een website met eigen domein en mailadres

Voordat wij aan de slag gaan met het maken van jouw nieuwe website is het belangrijk om te weten op welk adres de website op het internet gevonden moet worden, oftewel op welk domeinnaam de website uiteindelijk geplaatst moet worden.

Naast een domeinnaam is een bijpassend zakelijk e-mailadres ook belangrijk voor het bouwen van vertrouwen bij jouw klanten. Daarnaast versterk je jouw merk door overal je unieke e-mailadres toe te voegen aan je visitekaartje, website en meer.

‘‘
Kwaliteit en betrokkenheid die je normaal niet verwacht in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman
Danny Hartman Marketing & Brand Manager, ECC Leiden

Jouw eigen unieke domeinnaam

Een professionele website begint met het registreren van een goede domeinnaam. Je wilt immers makkelijk gevonden kunnen worden door jouw klanten en een positieve indruk achterlaten.

Wanneer je een nieuwe website door ons laat maken ontvang je jouw eerste domeinnaam gratis. Mocht je al in het bezit zijn van een domeinnaam dan kunnen wij ervoor zorgen dat jouw domeinnaam wordt doorverwezen naar jouw nieuwe website of verzorgen wij de verhuizing van jouw domeinnaam naar onze hosting.

Gratis SEO Check

E-mail in stijl met je eigen zakelijke mail

Eerste indrukken zijn blijvend, e-mail daarom in stijl met een door jou gekozen e-mailadres. Een zakelijk e-mailadres dat gekoppeld is aan je domeinnaam oogt niet alleen professioneel, maar het zorgt ook voor een overzichtelijke mailbox door prive en zakelijk te scheiden.

Jouw zakelijke mail is veilig en overal te gebruiken via een door jou gekozen e-mailclient (Gmail, Outlook, Webmail). Wij helpen je uiteraard op weg!

Sander aan het ontwerpen

De mogelijkheden van email bij Control F5

Wij regelen het

Voor € 5,00 per maand zorgen wij ervoor dat jij een betrouwbaar zakelijk mailadres krijgt die overal te bereiken is en met 1GB opslag.

Google Workspace

Voor € 4,68 per maand heb je jouw zakelijke e-mailadres gekoppeld aan Gmail en kun je alle Google Workspace apps gebruiken.

Office 365

De premium versie van Outlook. Voor € 4,20 per maand heb je geen reclames en de mogelijkheid tot het koppelen van je zakelijke mail.

Regel het zelf

Heb je elders al een zakelijk e-mailadres? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw emailadres wordt gelinkt met de website.

Veelgestelde vragen

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op.

 • Kan ik mijn domeinnaam via jullie registreren?

  Jazeker! Sterker nog, begin je net met je onderneming, dan krijg je je eerste .nl domeinnaam van ons cadeau!

 • Wat kost het registreren van een domeinnaam?

  De kosten van een domeinnaam registreren verschilt per aanbieder en van het soort domeinnaam. Als voorbeeld, een .nl domeinnaam (vanaf € 0,60 p/j) kost je minder dan een .amsterdam domeinnaam (vanaf € 30 p/j).

  Wanneer je je domeinnaam bij ons wilt onderbrengen verzorgen wij ook alles rondom je domeinnaam, zoals het koppelen met je website, correct instellen van je mail en domeinverificatie voor verschillende services.

 • Blijft mijn domeinnaam van mij als ik deze via Control F5 registreer?

  Kort gezegd, ja! Wanneer we jouw domeinnaam voor je registreren kunnen we een aantal contactpersonen aan de domeinnaam koppelen. Zo stellen we onszelf in als technisch en administratief contactpersoon, maar stellen we jou in als domeinhouder. Zo zorgen we er voor dat jij altijd eigenaar blijft van jouw domeinnaam.