Stap 1
Contact opnemen

Stap 1 begint bij jou, door het aanvragen van een offerte en ons te laten weten waar je precies naar op zoek bent.

Vertel ons naar wat voor website je op zoek bent, op welke termijn je deze ontwikkeld zou willen hebben en andere belangrijke informatie die we moeten weten.

Offerte aanvragen

Stap 2
Offerte fase

Zodra we alle informatie hebben ontvangen, krijg je van een offerte.

Na akkoord op deze offerte, plannen we vrijwel direct de WordPress training. Die kan meestal al binnen 2 weken plaatsvinden. In de tussentijd gaan wij aan de slag met je nieuwe website.

Stap 3
Aanleveren bestanden

Om aan de slag te gaan met je website hebben we wat gegevens nodig zoals bedrijfsgegevens, welke pagina’s je in gedachten hebt en is het handig om zo veel mogelijk huisstijl elementen te hebben.

Zodra we al deze gegevens hebben, kunnen we aan de slag om jouw nieuwe website te gaan ontwikkelen!

Stap 4
WordPress training

Zodra we klaar zijn met het inrichten van de site met pagina’s en de blokken die wij denken dat jouw website nodig heeft, krijg je van ons een WordPress training. Tijdens de training presenteren we je nieuwe we website en leggen we je gelijk uit hoe je vanaf dat punt zelf je website kunt gaan inrichten. Dit doe je op een zogenaamde development omgeving.

Na de training ga je zelf aan de gang met het vullen van de website. Het kan zijn dat je tijdens het vullen toch nog een extra vraag hebt over de website, geen probleem natuurlijk! Je kunt ons altijd bellen of mailen, onze support staat voor je klaar.

Stap 5
Content fase

De website is ontwikkeld, je hebt je training gehad. Nu ligt het in jouw handen. Zelf aan de slag gaan met je site om je content te plaatsen.

Heb je nu bepaalde content op je site staan die je eigenlijk liever niet zelf over zet, bijvoorbeeld blog- of nieuwsberichten, dan kunnen we dit in sommige gevallen voor je regelen. Afhankelijk van hoe je oude site is opgebouwd kunnen we bekijken of dit voor deze site mogelijk is. Dit kan je namelijk uren, soms zelfs dagen schelen!

Stap 6
De lancering

Zodra je klaar bent met het vullen van de website, geef je ons een seintje. We zullen vervolgens de livegang datum met je afstemmen, we streven er naar dat dit binnen 2 weken plaats vind.

Wanneer je website live staat, nemen wij deze in onderhoud. Wij zorgen dan voor alle updates die er voor zorgen dat je website probleemloos werkt en veilig blijft.

Heb je na de livegang nog vragen over je website? Dan staat onze support voor je klaar via telefoon én email.