Aanpakken, daar houden we van

Een heldere aanpak, dat is waar wij heilig in geloven. Daarom vind je hier hoe wij stap voor stap aan de slag gaan met jouw website.

Overleg over een website
Stap 1

Kennismaking & inventarisatie

We bespreken met elkaar wat je wensen voor de website zijn. Zitten er specifieke onderdelen in die voor jou belangrijk zijn? Geef ze dan zo vroeg mogelijk in het project aan. Zo weten we zeker dat de website uiteindelijk aan jouw wensen voldoet.

Zodra we met elkaar op 1 lijn zitten over waar je naar op zoek bent kunnen we door naar fase 2.

In een meeting met de klant
Stap 2

Het aanleveren van bestanden

Super! We zitten met elkaar op 1 lijn en we kunnen door naar de volgende stap, het aanleveren van verschillende zaken.

Om de website te kunnen gaan maken hebben we onder andere je logo nodig, een huisstijl (als die bestaat) waarin je kleuren en lettertypen staan en als laatste vragen we een sitemap op hoe je je website voor je ziet. Welke pagina’s wil je er op hebben staan en wat voor informatie bevat het. Geen zorgen dit hoeft echt nog geen definitieve content te zijn.

Content voor je website
Stap 3

Tijd voor de realisatie

Alles aangeleverd? Dan kunnen we van start met je website!

We zetten een development omgeving klaar waarop we je website maken. We voeren je huisstijl door, plaatsen je logo en maken een schitterende opzet voor de pagina’s die we hebben besproken en in jouw sitemap staan. Tot slot richten we jouw website zo in dat deze in de basis geoptimaliseerd is voor zoekmachines en eenvoudig door jou is aan te passen.

Roderick Werkwijze
Stap 4

Training & presentatie

Nadat we de website hebben ontwikkeld, zijn we klaar om je de website te presenteren. Dit doen we via een (video-)meeting, zodat we gezamenlijk naar je website kunnen kijken. We lopen door de verschillende pagina’s heen en bespreken eventuele verbeterpunten.

Zodra we dit hebben gedaan, gaan we over naar de training. Hierbij nemen we je mee door de achterkant van WordPress en leggen we je stap voor stap uit hoe jij aan de slag kan met je eigen website. Ook plannen we op dit moment de datum voor de livegang zodat we een deadline hebben waar we gezamelijk naar toe kunnen werken.

Training over jouw website
Stap 5

Aan de slag met je content

De training zit er op! Tijd om zelf aan de slag te gaan met je website in de zogenaamde ‘content fase’. Hier ga je alle kennis die je hebt opgedaan tijdens de training in praktijk brengen en ga je de laatste puntjes op de i zetten van jouw website door je teksten te plaatsen.

Loop je ergens tegen aan of heb je toch nog wat extra uitleg nodig? Geen probleem, we hebben een kennisbank met allerlei handige artikelen. Kom je er dan nog niet uit, of spreek je gewoon liever iemand aan de telefoon? Dan staan we ook gewoon voor je klaar!

Uitwerken van de content op je website
Stap 6

Tijd om jouw nieuwe website te lanceren!

Heb je alles op je website gezet, top! Het is tijd om de wereld kennis te laten maken met jouw nieuwe website! We doorlopen een paar laatste stappen en zetten je website live op de door jouw gekozen domeinnaam. Alles gedaan, sturen we je een mailtje met de gegevens om in te loggen en natuurlijk een felicitatie met jouw nieuwe website!

Tijd om je website met iedereen te delen!

Je website live! Roderick is blij