Bekijk hier voorbeelden van ons werk

Websites maken is onze passie en die passie uiten we in onze WordPress websites. Hieronder vind je een paar van de door ons opgeleverde websites. Al onze websites bouwen we met ons krachtige thema. Deze is zo opgezet dat we websites snel kunnen opleveren, zonder dat we de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid er van verliezen!

Bekijk meer voordelen van een website bij Control F5!

Voorbeelden van Websites bij Control F5

Jouw senior online marketing collega’s

ODIV, onze partner in marketing, is een online marketing bureau in Utrecht en afkorting van Online Divisie. Senior online marketing specialisten, die aanvoelen als jouw collega’s. ODIV – Jouw Online Divisie.

Website van ODIV

Dé evenement en congreslocatie van de randstad.

De locatie voor vergaderen, evenementen en congressen. Door de persoonlijke service, specialistische kennis én een duidelijk kostenoverzicht kunne ze gemakkelijk een maatwerk aanpak ontwikkelen geschikt voor jouw uitvraag.

Website van ECC Leiden

Verander- en projectmanagement

Succesvolle projecten en veranderingen aanbrengen binnen je organisatie? Dan is Van Aetsveld de eerste die je wilt bellen. Al sinds 1997 voeren ze projecten en veranderingen uit op het snijvlak van ICT en organisatie.

Logo Van Aetsveld

Website van Aetsveld

Maatwerk mRNA van de hoogste kwaliteit

Maatwerk mRNA laten maken van kwaliteit waar je op kunt bouwen. Met hun methode voor het optimaliseren van mRNA-sequenties, waarvoor patent is aangevraagd, vermindert de activering van de aangeboren intracellulaire immuniteit.

Website van RiboPro

Rendement onder alle omstandigheden.

Perca Capital is een Fund met een duidelijk doel: rendement onder alle omstandigheden. Een fund-manager met ruim 20 jaar ervaring in financiële markten wil hij laten zien dat beleggen ook anders kan.

Logo PerceCapital

ARTA als middleware

iARTA levert al sinds 2004 (mobiele) transportoplossingen. Ze zijn voornamelijk actief in de zorgsector en hebben unieke modules ontwikkeld voor ziekenhuizen. Met behulp van iARTA software worden processen rondom o.a. patiëntenvervoer en schoonmaak geoptimaliseerd.

Website van iArta

Hét adviesbureau op het gebied van Business Intelligence

BIGorillas bundelt de krachten van jonge en ervaren, creatieve consultants met de geavanceerde oplossingen van Microsoft Azure en Informatica. Hun Gorilla’s, zoals ze hun consultants noemen, krijgen de onderste steen boven voor ieder data vraagstuk.

Implementing the next level

Bluefield is een hands-on business-consultancybedrijf met een sterke focus op de finance arena. Gespecialiseerd in zowel informatie als organisatie gerelateerde uitdagingen.

Website van Bluefield

Next Level Test Automation

Testcoders verzorgd het uitrollen van succesvolle testautomatiseringen wat bijdraagt aan het versneld ontwikkelen én opleveren van waardevolle software. Met een team vol specialisten die stuk voor stuk ervaring hebben met testautomatisering en coderen staan ze klaar om hun klanten te helpen.

Logo-TestCoders

Website van TestCoders

Voor het onderwijs dat onze kinderen verdienen!

De Alliantie voor Werkend Onderwijs vindt dat goed onderwijs de drijvende kracht is achter de toekomst van onze kinderen en ons land. Ze willen ervoor zorgen dat de beste mensen voor de klas (komen te) staan en blijven staan!

Logo Werkend Onderwijs

Website van Werkend Onderwijs