Een website zonder zorgen

Beveiligingsupdates, back-ups en hosting uitbesteden? Je hebt gelijk! Bekijk onze onderhoud en hosting mogelijkheden.

Het leveren van onderhoud

Onderhoud en hosting in goede handen

Om jouw nieuwe website online bereikbaar te maken is goed onderhoud en hosting van essentieel belang. Exclusief voor onze klanten bieden wij professionele hosting die naadloos is afgestemd op jouw website. Hiermee ben je verzekerd van optimale veiligheid, dagelijkse back-ups, tijdige updates en een goed support. Wil je jouw bestaande website bij ons hosten? Ook dat is mogelijk.

Net als bij een auto heeft een website onderhoud nodig om juist en veilig te blijven functioneren. Technieken veranderen super snel en er komen continu nieuwe apparaten op de markt waarmee bezoekers jouw website kunnen bekijken. Naast het hostingcontract bieden wij onze klanten daarom ook de mogelijkheid tot een onderhoudscontract. Zo blijft je website en webhosting altijd up-to-date.

De voordelen van hosting bij Control F5

Voldoende schijfruimte

Met minimaal 1GB dataopslag beschik je altijd over voldoende ruimte voor jouw website.

99.9% uptime

Met een uptime van 99.9% zorgen wij ervoor dat je website praktisch altijd online is. Zoals het hoort.

Gratis domeinnaam

Wanneer je bij ons een website afneemt, is je eerste domeinnaam op onze kosten! Gratis dus!

Razendsnelle hosting

Krijg een snelle website dankzij de laatste technieken, de snelste servers en geavanceerde caching.

Servers in Nederland

Onze websites worden uitsluitend gehost in Nederland en voldoen daarmee aan alle GDPR richtlijnen.

Proactief dichten van lekken

Terwijl jij je bezig houdt met je bedrijf, zorgen wij er voor dat jouw website goed blijft werken.

100% groene hosting

Onze hosting is duurzaam dankzij het gebruik van groene stroom en energiebesparende technieken.

Gratis SSL-Certificaat

Je website krijgt standaard een SSL certificaat, oftewel een groen slotje. Een must have in deze tijd.

‘‘
De hulp bij vragen is uitstekend en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook.
Sjaak-Jan Baars van Perca Capital
Sjaak-Jan Baars Eigenaar van Perca Capital

Technisch onderhoud door vakspecialisten

Wij zijn Control F5, een enthousiast team met een gezonde obsessie voor WordPress. Wij vinden dat ieder bedrijf, ongeacht het budget, een professionele en unieke website verdient. Of je nou een startende ondernemer bent of een grote multinational. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan.

We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben. Van strategie tot design en van development tot online marketing. Zo kunnen we iedereen helpen. Zodat jij, als ondernemer of als marketingmanager, gerust kan ondernemen met passie.

 • Backups

  Het zou zonde zijn als je harde werk ineens verloren gaat. Daarom maken we iedere dag een back-up van jouw website.

 • Monitoring

  We monitoren 24/7 jouw website op bereikbaarheid, zodat je website altijd online staat. Daarnaast vindt er monitoring plaats op het gebied van security en mailing.

 • Beveiliging

  Een compleet beveiligde website. Je website wordt beveiligd tegen indringers en malware. Zo kunnen je bezoekers zorgeloos surfen.

 • Updates

  We regelen de updates voor je WordPress website, plug-ins en thema. Zo staat er altijd de meest recente (veilige) versie op je website, we zijn er namelijk van op de hoogte of een update veilig is of niet!

Veelgestelde vragen

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op.

 • Wat kost onderhoud en hosting bij Control F5?

  Bij Control F5 bieden we een aantal verschillende mogelijkheden aan als het gaat om onderhoud en hosting. Standaard betaald je € 20 p/m voor het onderhoud van jouw website, terwijl de prijs van hosting kan verschillen afhankelijk van welke soort hosting we met je kiezen. Deze prijzen beginnen bij € 10 p/m.

 • Is het ook mogelijk om mijn website alleen te laten hosten?

  Wanneer je er voor kiest om geen onderhoud, maar alleen hosting bij ons af te nemen behoort dat tot de mogelijkheden. Echter, raden we dit sterk af omdat dat betekent dat je website niet meer bijgewerkt wordt en we jouw website niet meer kunnen voorzien van beveiligingsmaatregelen. Daarnaast wanneer er wat mis gaat met jouw website kunnen we je hier op dat moment niet bij helpen.

 • Krijg ik zelf toegang tot de hosting?

  Als wij je website voor je hosten behoud je altijd beheerders toegang tot de achterkant van je website binnen WordPress. Wij zullen dan de hosting voor je verzorgen zodat jij je hier geen zorgen om hoeft te maken. Heb je een vraag of moet er in jouw beleving wat veranderen in de hosting, laat het ons dan weten en we denken direct met je mee!

 • Kan ik meer opslag krijgen voor de hosting?

  Als je meer opslag nodig hebt voor de hosting van jouw website zullen we hier vaak al eerder van op de hoogte zijn dan jijzelf. We houden namelijk altijd een oog op het verbruik van je hosting en wanneer je dicht bij de limieten van je opslag komt, zullen we je hier pro-actief voor benaderen en je de optie bieden voor meer opslag.

 • Zijn jullie bereikbaar buiten kantoortijden?

  Het korte antwoord is, nee. Onze support is beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 op werkdagen. Dat gezegd hebbende zullen we er natuurlijk wel naar streven, indien er iemand buiten die tijden tóch aan het werk is, eventuele vragen op te pakken.

 • Zit ik vast aan een contract?

  In zekere zin natuurlijk, ja. Maar dat is wel maandelijks opzegbaar. Zelf vinden we het ook vervelend als je vast zit aan een jaren lang contract wanneer je er eigenlijk al eerder vanaf wilt. Daarom kun je bij ons je contract opzeggen met een opzegtermijn van maar 1 maand.

 • Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

  Veiligheid van je website is erg belangrijk, je wilt namelijk voorkomen dat bots je mailbox vol spammen met e-mails of erger nog dat mensen ongewenst toegang krijgen tot je website. WordPress zelf, de plugins en het thema wat je gebruikt worden namelijk regelmatig voorzien van updates waarin nieuwe veiligheidsmaatregelen getroffen zijn. Door geen updates te doen, dit te vroeg te doen of te updaten naar een versie die bugs bevat kan het voorkomen dat je website (onbedoeld) plotseling blootgesteld wordt aan risico’s. Omdat wij dagelijks met WordPress en de plugins daaromheen werken, weten we wat de juiste updates zijn en wanneer we deze kunnen uitvoeren. Zo heb jij daar geen omkijken meer naar.