WordPress support

Je website bestaat uit veel onderdelen die allemaal weer verschillende dingen doen. Maar hoe werkt het nou allemaal ook alweer?

Bij Control F5 bieden we WordPress support en helpen we je graag verder bij al je vragen! Onze support afdeling is daarom ook goed bereikbaar. Voor al je vragen kun je altijd een ticket inschieten of even bellen.

En als klapper op de vuurpijl krijg je bij ons geen bandje met een keuzemenu en een robotstem. Nee, bij Control F5 krijg je échte mensen aan de lijn! Mensen die een hart hebben voor jouw website en passie voor WordPress.

Uit onze onafhankelijke Google Reviews én directe berichten blijkt dat onze klanten het support enorm waarderen.

WordPress Support

Onderhoud van jouw website

Wie zouden we zijn als we je, naar WordPress support, niet aanbieden om het gehele technische onderhoud van je site voor je te regelen.

Beheren wij je je WordPress website? Dan zorgen wij voor het volgende:

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
  • Beveiliging van je website;
  • Dagelijkse back-ups tot 90 dagen terug.
Meer over technisch onderhoud
Sander en Regien

Kom je ergens niet uit?

Bij elke website, net nieuw of al een paar jaar oud, komen vragen omhoog. Vragen over hoe je nu je afbeelding of tekst aanpast tot vragen over het toevoegen van totaal nieuwe functionaliteiten aan je website.

Als je WordPress support bij ons afneemt, kun je ons bellen, mailen of een postduif sturen! (Duurt alleen wat langer). We proberen je dan altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn!

Neem contact op

Zo ervaren anderen onze service

Kortgezegd krijg je bij Control F5 en hun WordPress concepten een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman Marketing Executive bij ECC Leiden
Sander heeft ons goed geholpen met het opnieuw bouwen van onze technisch verouderde website. Alles volgens een strak schema verlopen en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Aanrader!
Christiaan Tieleman
Christiaan Tieleman Pensioenadviseur / Financieel Planner @ Finac
Heel blij met Control F5. We hebben onze nieuwe website (odiv.nl) door Control F5 laten bouwen. Naast het feit dat de website al opgeleverd was voordat we het wisten, is de WordPress omgeving zo ingeregeld dat het voor iedereen makkelijk is om in te werken én professioneel oogt. Een aanrader!
Joost Fromberg
Joost Directeur Odiv
Snelle en soepele samenwerking met Control F5 gehad voor vakbeurs Recycling. Feedback werd snel verwerkt.
Michelle van Geffen Marketeer bij EasyFairs
Duidelijke en snelle communicatie, de lijntjes waren kort om de website van Café Brandpunt te Tilburg (cafebrandpunt.nl) op korte termijn in een hededaags jasje te steken. Namen eigen initiatief om in ons geval een dag- en een nachtpagina te maken.
Melvin Rijkenbarg Café Brandpunt
Super tevreden over de samenwerking met Control F5! Sander denkt goed mee, is duidelijk en is betrouwbaar in zijn afspraken. In soepel overleg heeft Sander mijn ideeën vertaalt naar een mooie en gebruiksvriendelijke website. Ik hoop in de toekomst nog vaker samen te werken met Control F5!
Marieke l’Ortye Jonge Honden
We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial
Ik kan Control F5 van harte aanbevelen. Ik heb Control F5 benaderd voor het volgen van een WordPress training, tijdens het bouwen van een website. Sander denkt goed met je mee, is visueel scherp en vindt snel goede en creatieve oplossingen. Tevens vind ik zijn persoonlijk en heldere communicatie heel fijn. Snelle en goede service.
Mirjam van Leeuwen
Control F5 heeft ons snel en goed geholpen met de omzetting van een website. Vooral de persoonlijke en heldere communicatie zijn uitstekend bevallen. Sander stond altijd klaar als iets nog niet bleek te functioneren zoals dit hoorde en loste het dan direct op. Heel fijn!
Frank Sekeris Programmacoördinator KNCV