Persoonlijk support door vakidioten

Geen bandjes of wachtrij, maar altijd iemand direct aan de lijn om jou verder te helpen.

Sander aan het coderen

Handen in je haar? Wij staan voor je klaar!

Als klant bij Control F5 krijg je altijd een uitgebreide WordPress training bij oplevering van jouw nieuwe website. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten zelfstandig aan de slag kunnen met hun website. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je er even niet uitkomt en een helpende hand nodig hebt. In dat geval staat onze support desk zowel telefonisch als per mail voor jou klaar.

Standaard kunnen alle Control F5 klanten gebruik maken van de persoonlijke ondersteuning. Heb je hulp nodig bij meer technische zaken, zoals het updaten van jouw website of het draaien van backups? Dan kun je een onderhoudscontract afsluiten waarna wij jou volledig ontzorgen op het gebied van technisch onderhoud. Zo kun jij je focussen op je bedrijf en zorgen wij dat alles up-to-date is.

Telefoon

Op werkdagen van 08.30 – 17.30 uur zijn wij telefonisch bereikbaar om je waar nodig te helpen.

E-mail

We proberen doorgaans binnen 24 uur te reageren op e-mails. Bij spoed adviseren wij ons te bellen.

WhatsApp

Een korte vraag? Neem dan gerust contact op via WhatsApp. Wij reageren doorgaans binnen 1 uur.

Koffietje

Ook onder het genot van een kop koffie (of iets anders) helpen wij jou maar al te graag op weg.

‘‘
De hulp bij vragen is uitstekend en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook.
Sjaak-Jan Baars van Perca Capital
Sjaak-Jan Baars Eigenaar van Perca Capital

Bij ons krijg je altijd iemand aan de lijn

Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en duidelijke manier van communiceren. We maken het niet moeilijker dan het is.

Ons Nederlandstalige support team is tijdens kantooruren telefonisch, per mail en via WhatsApp bereikbaar voor vragen over jouw website. We zijn geen enorm bedrijf dus je krijgt eigenlijk altijd wel iemand aan de lijn die jouw website goed kent en je direct verder kan helpen.

Roderick die support levert

Veelgestelde vragen

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden?
Neem dan contact met ons op.

  • Zijn jullie bereikbaar buiten kantoortijden?

    Het korte antwoord is, nee. Onze support is beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 op werkdagen. Dat gezegd hebbende zullen we er natuurlijk wel naar streven, indien er iemand buiten die tijden tóch aan het werk is, eventuele vragen op te pakken.

  • Kan ik na de training ook nog vragen stellen?

    Altijd! Wanneer je van ons een WordPress training hebt gehad, kunnen we niet van je verwachten dat je in 1x alles weet. Daarom staat onze support afdeling altijd voor je klaar om je bepaalde dingen gewoon nog eens uit te leggen.