WordPress Onderhoud & Support door specialisten

Je wilt je op je bedrijf focussen toch? Niet op of de update voor die ene plugin wel is uitgevoerd, of dat er vannacht wel een back-up van je website is gemaakt.

Wij nemen die zorgen graag van je over. Met jaren WordPress ervaring weten we precies hoe we er voor moeten zorgen dat jouw website veilig, up-to-date en onder controle is.

Benieuwd of jouw website in aanmerking komt?

Maak direct een afspraak!
 • Icoon voor Updates

  Updates

  We regelen de updates voor je WordPress website, plugins en thema. Zo staat er altijd de meest recente (veilige) versie op je website, we zijn namelijk op de hoogte van of een update veilig is of niet!

 • Icoon voor backup

  Backups

  Het zou zonde zijn als je harde werk ineens verloren gaat. Daarom maken we iedere dag een back-up van je website. Zo ben je nooit wat kwijt. En kunnen we een backup direct voor je terug zetten als dat nodig is.

   

 • Icoon voor website monitoring

  Monitoring

  Je website wil je natuurlijk online houden, maar je wilt niet steeds zelf je website hoeven refreshen om te controleren of die het nog wel doet. Daarom houden wij je WordPress website 24/7 in de gaten.

 • Icoon voor beveiliging

  Beveiliging

  Niet te missen! Niets is vervelender dan je ongewenste bezoekers (of bots) op je website hebt die je formulieren spammen of inlogpogingen doen. Wij regelen de beveiliging van je website, zo heb je daar geen omkijken meer naar.

 • Icoon voor hosting

  Hosting

  DNS, PHP-versie, sFTP. Termen die je in het verleden kunt laten. Wij regelen de webhosting van je WordPress website. Ohja! Dat is ook gewoon maandelijks opzegbaar, geen lange contracten.

 • Icoon voor support

  Support

  Nieuwe items op je website plaatsen is soms al een uitdaging. Maar wanneer je ergens tegen aan loopt en je met je handen in je haar zit, staat wij voor je klaar. Stuur ons een mailtje of bel eventjes en dan helpen we je direct met je vraag!

Net als vele anderen
ook ontzorgd worden?

Laat je gegevens en je vraag achter of bel ons op 030 227 3700.
Dan gaan we aan de slag om ook voor jouw website WordPress onderhoud te plegen.

Wat is je naam?
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial

Veel gestelde vragen over WordPress onderhoud

 • Beheren jullie ook WooCommerce-websites?

  Het korte antwoord is, nee.

  De reden daarvoor is eigenlijk simpel. Webshops zijn een andere tak van sport. In grote lijnen zitten er veel overeenkomsten tussen een normale website en een webshop, maar bij een webshop komen er een hele hoop andere functionaliteiten kijken. Wij zijn van mening dat je hiervoor een partij moet hebben die een focus hebben op webshops, bij Control F5 ligt onze focus namelijk op kwalitatieve en betaalbare WordPress websites.

  Meer weten over onze websites?

 • Waarom is WordPress onderhoud belangrijk?

  Veiligheid van je website is erg belangrijk, je wilt namelijk voorkomen dat bots je mailbox vol spammen met e-mails of erger nog dat mensen ongewenst toegang krijgen tot je website. WordPress zelf, de plugins en het thema wat je gebruikt worden namelijk regelmatig voorzien van updates waarin nieuwe veiligheidsmaatregelen getroffen zijn. Door geen updates te doen, dit te vroeg te doen of te updaten naar een versie die bugs bevat kan het voorkomen dat je website (onbedoeld) plotseling blootgesteld wordt aan risico’s. Omdat wij dagelijks met WordPress en de plugins daaromheen werken, weten we wat de juiste updates zijn en wanneer we deze kunnen uitvoeren. Zo heb jij daar geen omkijken meer naar.

 • Zit ik vast aan een contract?

  In zekere zin natuurlijk, ja. Maar die is wel maandelijks opzegbaar. Zelf vinden we het ook vervelend als je vast zit aan een jaren lang contract wanneer je er eigenlijk al eerder vanaf wilt. Daarom kun je bij ons je contract opzeggen met een opzegtermijn van maar 1 maand.

 • WordPress onderhoud uitbesteden of zelf doen?

  Die keuze is volledig aan jou. Maar wil gaan voor zekerheid en geen zorgen meer hebben, kies dan voor het uitbesteden aan ons. We werken dagelijks met WordPress en de plugins daaromheen dus we zijn altijd op de hoogste van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast verzorgen we je back-ups en houden we je website 24/7 in de gaten of er wat mee gebeurt. Zo kunnen we daarop inspelen wanneer dat nodig is.

 • Zijn jullie bereikbaar buiten kantoortijden?

  Het korte antwoord is, nee. Onze support is beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 op werkdagen. Dat gezegd hebbende zullen we er natuurlijk wel naar streven, indien er iemand buiten die tijden tóch aan het werk is, eventuele vragen op te pakken.