We staan voor je klaar

Zodra je het WordPress onderhoud van jouw website bij ons onderbrengt, zorgen wij er voor dat je plugins up-to-date blijven, er back-ups zijn, je site beveiligd is en dat alles blijft werken.

Ons onderhoudspakket (al vanaf € 30 per maand) bestaat uit*:

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
  • Beveiliging van je website;
  • Helpdesk voor je WordPress vragen;
  • Dagelijkse back-ups tot 90 dagen terug.

*Nieuwsgierig naar onze service level agreement (SLA)? Stuur even een mailtje naar [email protected] Dan zorgen wij ervoor dat je deze snel ontvangt.

Updates van plugins, thema’s en WordPress

Onze support afdeling zorgt ervoor dat jouw website altijd up-to-date is. Als zich een beveiligingsrisico voordoet in een bepaalde plug-in zorgen wij dat deze binnen 1 werkdag gedicht wordt.

Verdere updates worden uitgevoerd volgens onze protocollen. Jij als klant merkt hier niets van, dit werk voeren we op de achtergrond uit zodat jij je focus op je business kunt houden, wel zo fijn.

WordPress Support
Kortgezegd krijg je bij Control F5 en hun WordPress concepten een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman Marketing Executive bij ECC Leiden
Sander heeft ons goed geholpen met het opnieuw bouwen van onze technisch verouderde website. Alles volgens een strak schema verlopen en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Aanrader!
Christiaan Tieleman
Christiaan Tieleman Pensioenadviseur / Financieel Planner @ Finac
Heel blij met Control F5. We hebben onze nieuwe website (odiv.nl) door Control F5 laten bouwen. Naast het feit dat de website al opgeleverd was voordat we het wisten, is de WordPress omgeving zo ingeregeld dat het voor iedereen makkelijk is om in te werken Ă©n professioneel oogt. Een aanrader!
Joost Fromberg
Joost Directeur Odiv
Snelle en soepele samenwerking met Control F5 gehad voor vakbeurs Recycling. Feedback werd snel verwerkt.
Michelle van Geffen Marketeer bij EasyFairs
Duidelijke en snelle communicatie, de lijntjes waren kort om de website van Café Brandpunt te Tilburg (cafebrandpunt.nl) op korte termijn in een hededaags jasje te steken. Namen eigen initiatief om in ons geval een dag- en een nachtpagina te maken.
Melvin Rijkenbarg Café Brandpunt
Super tevreden over de samenwerking met Control F5! Sander denkt goed mee, is duidelijk en is betrouwbaar in zijn afspraken. In soepel overleg heeft Sander mijn ideeën vertaalt naar een mooie en gebruiksvriendelijke website. Ik hoop in de toekomst nog vaker samen te werken met Control F5!
Marieke l’Ortye Jonge Honden
We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial
Ik kan Control F5 van harte aanbevelen. Ik heb Control F5 benaderd voor het volgen van een WordPress training, tijdens het bouwen van een website. Sander denkt goed met je mee, is visueel scherp en vindt snel goede en creatieve oplossingen. Tevens vind ik zijn persoonlijk en heldere communicatie heel fijn. Snelle en goede service.
Mirjam van Leeuwen
Control F5 heeft ons snel en goed geholpen met de omzetting van een website. Vooral de persoonlijke en heldere communicatie zijn uitstekend bevallen. Sander stond altijd klaar als iets nog niet bleek te functioneren zoals dit hoorde en loste het dan direct op. Heel fijn!
Frank Sekeris Programmacoördinator KNCV

Dagelijkse back-ups tot 90 dagen terug

Iedere nacht maken we een back-up van jouw website. Deze bewaren we tot 90 dagen. Een back-up terug zetten op verzoek is mogelijk, laat dit dan aan onze support afdeling weten en zij zorgen dat dit voor je geregeld wordt.

Heb je een website met veel verkeer, veel content of veel content managers? Dan kunnen we ook back-ups per uur maken.

WordPress backups