0+ websites opgeleverd
0 jaar ervaring
0+ verschillende blokken

Ben je op zoek naar een betaalbare, maar kwalitatief goede website in de omgeving van Driebergen? Dan ben je bij Control F5 aan het juiste adres. We combineren de kwaliteit die je krijgt van een professionele en snelle website met het gemak van een betaalbare website.

Of je nou een website zoekt om je bedrijf in Driebergen in een nieuw jasje te steken of een nieuw concept wilt uitproberen met landingspagina’s, het kan allemaal met het Control F5 template.

Snelle WordPress website

€ 1.500
 • Snelle laadtijd
 • Helemaal klaar voor Google
 • Volgens de laatste webstandaarden
 • Volledig responsive
 • Gemakkelijk eigen beheer
 • Ruim 15+ BLOCKS
 • Jouw website ingericht door een WordPress expert

Zij gingen je voor

Heel blij met Control F5. We hebben onze nieuwe website (odiv.nl) door Control F5 laten bouwen. Naast het feit dat de website al opgeleverd was voordat we het wisten, is de WordPress omgeving zo ingeregeld dat het voor iedereen makkelijk is om in te werken én professioneel oogt. Een aanrader!
Joost Fromberg
Joost Directeur Odiv
We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial
 • Hoe snel kunnen jullie een website opleveren?

  In de meeste gevallen kunnen we een website binnen 2 weken van akkoord op offerte opleveren. Wanneer je je website sneller online wilt hebben kunnen we met elkaar in gesprek wat de mogelijkheden zijn. Geef het vooral aan!

  Vraag direct een offerte aan

 • Hoe snel ontvang ik een offerte?

  Vaak zullen we eerst contact met je opnemen om je wens wat verder door te nemen. Op basis daarvan ontvang je van ons meestal binnen enkele werkdagen een offerte toegestuurd.

  Heb je spoed? Geef dat dan zo snel mogelijk aan! Dan kunnen we daar rekening mee houden.

 • Waar moet ik op letten bij het aanvragen van een offerte?

  Zorg er voor dat je je aanvraag zo uitgebreid mogelijk aanlevert. Hoe meer informatie we hebben, hoe minder vragen we nog hoeven te stellen voordat we je een offerte toe sturen.

 • Wat kost een website?

  Hoeveel een website kost verschilt per bedrijf en is vaak afhankelijk van de wens die je hebt.

  Bij Control F5 is het makkelijker, onze websites kosten € 1.500. Van A tot Z is het gehele proces inbegrepen. Uiteraard kan het zijn dat je aanvullenden wensen hebt.

  Meer weten? Bekijk onze prijzen.

Kennis maken of direct een offerte aanvragen?

Laten we kennismaken! of Offerte aanvragen