Website en webshop voor WMK Installatie

Voor WMK Installatie ontwikkelden we een frisse nieuwe website met webshop.

Over WMK Installatie
WMK Installatie verzorgt de installatie en onderhoud van verschillende sanitaire producten. Ze zijn met name werkzaam in de regio Amsterdam, maar bereiden zich voor om verder uit te breiden door het land.

De opdracht
Omdat WMK Installatie groeit was er een nieuwe website nodig die een deel van handmatig werk kan opvangen. Als installatiebedrijf wil je natuurlijk het liefst klanten zo gestroomlijnd mogelijk kunnen helpen. Een groeiend bedrijf vraagt daarnaast natuurlijk om een toekomstbestendige en strakke website.

Onze oplossing
Omdat het installeren van sanitaire apparatuur zoals CV-ketels geen eenvoudig proces is dat niet altijd hetzelfde is hebben verschillende klanten vaak andere wensen. De ene CV-ketel is de andere niet! We hebben een webshop-omgeving gebouwd waarin de klant verschillende stappen doorloopt om zo een op de klant afgestemd product samen te stellen. De klant kan direct voorkeursdata doorgeven voor de installatie, een omschrijving geven van de huidige en de gewenste sanitair-installatie en de aanbetaling voor de installatie voldoen. Zo krijgt WMK Installatie een overzicht van de wensen van de klant en kan er direct een plan gemaakt worden om zo snel mogelijk aan de slag te gaan, zonder gedoe!

De website biedt daarnaast natuurlijk ook de gebruikelijke elementen om als modern visitekaartje te dienen voor een bedrijf. Zo is er een Over Ons pagina en krijg je op de homepage direct een overzicht van waar WMK Installatie je mee van dienst kan zijn.

Benieuwd hoe de website geworden is? 

Bekijk de website

Hoi! Wij zijn Control F5

Wij zijn een kleinschalig WordPress bureau uit Utrecht die zich bezig houdt met het ontwerpenbouwen en onderhouden van WordPress websites. Control F5 werkt voor een breed scala aan leuke klanten, van festivals tot fiets tours tot aan internationale beurzen.
Nieuwsgierig geworden over wie wij zijn?
Lees verder om meer over ons te weten te komen!

Bel mij terug

Bedankt voor je interesse!
Je kunt hier je gegevens invullen, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.
Of bel ons op 085 06 60 979.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.