Redesign Café Brandpunt Tilburg

Over Café Brandpunt
Een traditioneel eetcafé waar je onder andere nog het kenmerkende Steppegras kunt eten. In Brandpunt ga je regelmatig tot in de late uurtjes door met een gezellige feest-dj en het condens op de ramen.

De opdracht
Café Brandpunt kreeg een nieuwe huisstijl. Een huisstijl waar de website destijds niet bij paste! Daar moest verandering in komen. De huidige website moest geupdate worden zodat deze overeenkomt met de huisstijl van onder andere de menukaarten.

Onze oplossing
Aan de hand van de nieuwe huisstijl zijn we gaan nadenken. Want er was niet één huisstijl, maar twee! Een voor overdag, de roze en groene, en eentje voor wanneer men gaat stappen, groen en geel. Hoe we dit hebben verwerkt? Er zijn 2 websites gekomen! Nou ja, niet helemaal. Overdag zie je de ‘standaard’ website met de roze en groene kleuren. Maar wanneer het avond wordt en het nachtleven op gang komt zal de website automatisch naar de andere kleuren, groen en geel, veranderen!

Ben je benieuwd hoe de website is geworden?

Bekijk de website dan nu

Hoi! Wij zijn Control F5

Wij zijn een kleinschalig WordPress bureau uit Utrecht die zich bezig houdt met het ontwerpenbouwen en onderhouden van WordPress websites. Control F5 werkt voor een breed scala aan leuke klanten, van festivals tot fiets tours tot aan internationale beurzen.
Nieuwsgierig geworden over wie wij zijn?
Lees verder om meer over ons te weten te komen!

Wij zijn Control F5

Duidelijke en snelle communicatie, de lijntjes waren kort om de website van Café Brandpunt te Tilburg (cafebrandpunt.nl) op korte termijn in een hededaags jasje te steken. Namen eigen initiatief om in ons geval een dag- en een nachtpagina te maken.

Melvin Rijkenbarg

Bel mij terug

Bedankt voor je interesse!
Je kunt hier je gegevens invullen, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.
Of bel ons op 085 06 60 979.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.