Website voor FutureWork

Voor FutureWork hebben we de website ontworpen en ontwikkeld binnen de huisstijl

Over FutureWork
FutureWork is een nieuw gespecialiseerd uitzendbureau. Hun missie is dat niemand taal en cultuur ziet als belemmering om mee te kunnen doen in onze samenleving, dat iedereen meedoet en ertoe doet.

In samenwerking met gemeenten, brengen ze nieuwkomers die werk zoeken en bedrijven die gemotiveerde medewerkers nodig hebben samen. Maar dat niet alleen. Om het echt te laten werken, begeleiden ze de nieuwkomers en de bedrijven en lossen ze taalproblemen op met behulp van onze specialisten en technologie.

De opdracht
FutureWork was op zoek naar een partij die een relatief simpele website kon ontwikkelen voor het nieuwe uitzendbureau waar ze mee startte. De website moet als doel dienen voor gemeenten en bedrijven informatie te bieden om zo de samenwerking tussen FutureWork en beide partijen duidelijk te maken.

De website biedt daarnaast natuurlijk de gebruikelijke elementen om als modern visitekaartje te dienen voor een bedrijf. Zo is er een Over FutureWork pagina en krijg je op de homepage direct een overzicht van waar FutureWork je als bedrijf of gemeente kunt helpen.

Benieuwd hoe de website geworden is? 

Bekijk de website

Hoi! Wij zijn Control F5

Wij zijn een kleinschalig WordPress bureau uit Utrecht die zich bezig houdt met het ontwerpenbouwen en onderhouden van WordPress websites. Control F5 werkt voor een breed scala aan leuke klanten, van festivals tot fiets tours tot aan internationale beurzen.
Nieuwsgierig geworden over wie wij zijn?
Lees verder om meer over ons te weten te komen!

Bel mij terug

Bedankt voor je interesse!
Je kunt hier je gegevens invullen, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.
Of bel ons op 085 06 60 979.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.