Campus Werkspoor

Campus Werkspoor, de locatie waar ons kantoor zich bevindt. Een locatie die draait om de sfeer in en om het monumentale pand. De locatie is een inspirerende plek voor kantoorhouders, maar ook niet kantoor houders. Er zijn mogelijkheden voor vergaderen, eten en bedrijfsfeesten.

Herkenbaarheden
Op de website vind je elementen die je terug zal vinden wanneer je over het terrein van Campus Werkspoor loopt. Op het terrein staan een aantal borden met de bedrijfsnamen van de huurders er op. Dit bord representeert de navigatie op de website.

In de huisstijl van Campus Werkspoor komen veel lijnen voor. Deze lijnen zul je dus zowel op het terrein als op de website terug vinden. Wanneer je door het pand loopt zie je wegwijzing op de grond. Deze lijnen en onderbrekingen die hier in zitten zul je ook terug vinden op de website zoals bijvoorbeeld een pijl, spiraal of boom.

Op het terrein lopen vaak ook kippen rond, kippen die van niemand zijn, maar wel iconisch voor de locatie. Uiteraard mogen die niet missen.

Ben je benieuwd hoe de website is geworden?

Bekijk de website dan nu

Hoi! Wij zijn Control F5

Wij zijn een kleinschalig WordPress bureau uit Utrecht die zich bezig houdt met het ontwerpenbouwen en onderhouden van WordPress websites. Control F5 werkt voor een breed scala aan leuke klanten, van festivals tot fiets tours tot aan internationale beurzen.
Nieuwsgierig geworden over wie wij zijn?
Lees verder om meer over ons te weten te komen!

Wij zijn Control F5

Is jouw website ook toe aan vernieuwing? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Bel mij terug

Bedankt voor je interesse!
Je kunt hier je gegevens invullen, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.
Of bel ons op 085 06 60 979.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.