Beurs websites voor EasyFairs

Verspreid over 2019 bouwt Control F5 aan WordPress websites voor een breed scala aan beurzen voor EasyFairs Nederland die zullen plaats vinden tussen nu en 2021.

EasyFairs biedt jaarlijks evenementen in verschillende sectoren en beheert een groot aantal verschillende locaties verspreid over heel Europa. Door het grote bereik, kunnen ze een breed scala aan evenementen organiseren, waaronder beurzen, conferenties, congressen, concerten en sportevenementen, en evenementen, die aan de specifieke behoeften van diverse bezoeker en exposant voldoen. In juli 2016 nam EasyFairs Evenementenhal over wat ze op nummer 18 in de Top 20 beursorganisatoren van AMR International wereldwijd op basis van onze totale inkomsten plaatste.

Vraagstuk

Vanuit de opdrachtgever was de vraag om beurs websites voor EasyFairs te laten bouwen aan de hand van een vooraf bepaald stramien en het gebruik van Elementor als pagebuilder. Hiermee zijn alle websites van EasyFairs gebouwd. Met de achtergrond van een systeem waar alle websites binnen EasyFairs (en voorheen Evenementenhal) vrijwel geen vrijheid in design en layout hadden waarbij alle website veel op elkaar leken, de vraag om de nieuwe sites unieker van elkaar te maken.

Gestructureerde content

Vanuit het hoofdkantoor van EasyFairs is een standaard menu structuur bedacht die elke website als richtlijn moet gebruiken. Vanuit die gedachte hebben we een manier bedacht om de content zo gestructureerd mogelijk aan te leveren, zodat de bouw van de website zo soepel mogelijk verloopt. Door de juiste afspraken met elkaar gemaakt te hebben was het zo voor beide partijen duidelijk wat er content technisch precies moest gebeuren.

Snelle doorlooptijd

Samen met EasyFairs maakte we een planning waarin duidelijk werd wanneer content moest worden aangeleverd (en op welke manier), wanneer de bouw zou plaatsvinden en wanneer de site wordt opgeleverd. Met een strakke planning van 1 tot 2 weken per website was het van belang dat content en feedback deadlines werden behaald. Door de snelle samenwerking met de marketeers binnen EasyFairs konden we goed schakelen en feedback doornemen. Zo kon Control F5 de rol van website specialist oppakken en de aangeleverde content vertalen in een WordPress website.

Wij zijn Control F5

Hoi! Wij zijn Control F5

Wij zijn een kleinschalig WordPress bureau uit Utrecht die zich bezig houdt met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van WordPress websites. Control F5 werkt voor een breed scala aan leuke klanten, van festivals tot fiets tours tot aan internationale beurzen.
Nieuwsgierig geworden over wie wij zijn?
Lees verder om meer over ons te weten te komen!

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Bel mij terug

Bedankt voor je interesse!
Je kunt hier je gegevens invullen, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.
Of bel ons op 085 06 60 979.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.