Website voor ABC Property Services

Voor ABC Property Services ontwikkelden we een strak online visitekaartje.

Over ABC Property Services
ABC Property Services verzorgt het beheer van vakantiehuizen in het buitenland wanneer je er zelf niet bent. Zo zorgen ze dat het huis er altijd schoon en verzorgd uitziet en kan het bedrijf helpen het huis te verhuren wanneer je er zelf geen gebruik van maakt.

De opdracht
Een goede online representatie is voor een modern bedrijf natuurlijk onmisbaar, en daarom was het voor ABC Property Services belangrijk een simpele maar doeltreffende website te ontwikkelen met een professionele uitstraling.

Onze oplossing
Het vetrouwen winnen van potentiële klanten is natuurlijk altijd belangrijk als bedrijf, maar wanneer je andermans huizen beheert in het buitenland is dat natuurlijk van groot belang. Daarom hebben we een overzichtelijke, strakke website ontworpen die professionaliteit uitstraalt. Het eerste dat je ziet wanneer je de website bezoekt is het motto van het bedrijf: we take care when you’re not there. Een sterke boodschap die daarom groots de aandacht vraagt op de landingspage. De pagina “Villa’s” laat een overzicht zien van de beheerde villa’s.

Benieuwd hoe de website geworden is? 

Bekijk de website

Hoi! Wij zijn Control F5

Wij zijn een kleinschalig WordPress bureau uit Utrecht die zich bezig houdt met het ontwerpenbouwen en onderhouden van WordPress websites. Control F5 werkt voor een breed scala aan leuke klanten, van festivals tot fiets tours tot aan internationale beurzen.
Nieuwsgierig geworden over wie wij zijn?
Lees verder om meer over ons te weten te komen!

Wij zijn Control F5

Bel mij terug

Bedankt voor je interesse!
Je kunt hier je gegevens invullen, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.
Of bel ons op 085 06 60 979.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.