Hoe werken we?

Een website laten maken is voor velen een grote stap, daarom willen we dit bij Control F5 zo transparant mogelijk maken. Onze krachten zijn goed in het zo efficiënt mogelijk werken zodat we de prijzen van onze websites lagen kunnen houden.

Bij Control F5 kost het bouwen van een website € 1.500, geen poespas. Binnen enkele weken staat jouw nieuwe website online!

Een richtprijs voor het maken van een nieuwe website

Je ziet vaak dat web bureaus een hoog(er) tarief hanteren, in veel gevallen heeft dit te maken met de hoeveelheid specialisten die aan 1 project werken.

Bij Control F5 doen we het anders. Het uurtarief gooien we uit het raam voor onze websites en hanteren 1 vaste prijs voor onze websites.

Dus als antwoord op je vraag “Wat kost een website?”, gaat het om een simpele website met 1 pagina? Of gaat het om een landingspagina voor een nieuw product? Geen probleem het is allemaal mogelijk.

Mocht je dan meer willen weten, nemen we graag contact met je op om een meer passende offerte uit te brengen.

Maar ben je nu toch op zoek naar een website met meer mogelijkheden en maatwerk? Dan hebben we daar een oplossing voor! Stuur ons een berichtje en we vertellen je meer!

Sander staat voor je klaar

Vragen?
Of denk je Let’s go!
Neem dan contact met ons op!

Meer overtuiging nodig? Dit zeggen anderen!

Kortgezegd krijg je bij Control F5 en hun WordPress concepten een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman Marketing Executive bij ECC Leiden
Sander heeft ons goed geholpen met het opnieuw bouwen van onze technisch verouderde website. Alles volgens een strak schema verlopen en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Aanrader!
Christiaan Tieleman
Christiaan Tieleman Pensioenadviseur / Financieel Planner @ Finac
Heel blij met Control F5. We hebben onze nieuwe website (odiv.nl) door Control F5 laten bouwen. Naast het feit dat de website al opgeleverd was voordat we het wisten, is de WordPress omgeving zo ingeregeld dat het voor iedereen makkelijk is om in te werken én professioneel oogt. Een aanrader!
Joost Fromberg
Joost Directeur Odiv
Snelle en soepele samenwerking met Control F5 gehad voor vakbeurs Recycling. Feedback werd snel verwerkt.
Michelle van Geffen Marketeer bij EasyFairs
Duidelijke en snelle communicatie, de lijntjes waren kort om de website van Café Brandpunt te Tilburg (cafebrandpunt.nl) op korte termijn in een hededaags jasje te steken. Namen eigen initiatief om in ons geval een dag- en een nachtpagina te maken.
Melvin Rijkenbarg Café Brandpunt
Super tevreden over de samenwerking met Control F5! Sander denkt goed mee, is duidelijk en is betrouwbaar in zijn afspraken. In soepel overleg heeft Sander mijn ideeën vertaalt naar een mooie en gebruiksvriendelijke website. Ik hoop in de toekomst nog vaker samen te werken met Control F5!
Marieke l’Ortye Jonge Honden
We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial
Ik kan Control F5 van harte aanbevelen. Ik heb Control F5 benaderd voor het volgen van een WordPress training, tijdens het bouwen van een website. Sander denkt goed met je mee, is visueel scherp en vindt snel goede en creatieve oplossingen. Tevens vind ik zijn persoonlijk en heldere communicatie heel fijn. Snelle en goede service.
Mirjam van Leeuwen
Control F5 heeft ons snel en goed geholpen met de omzetting van een website. Vooral de persoonlijke en heldere communicatie zijn uitstekend bevallen. Sander stond altijd klaar als iets nog niet bleek te functioneren zoals dit hoorde en loste het dan direct op. Heel fijn!
Frank Sekeris Programmacoördinator KNCV