Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen, maar ook die vragen waar je misschien nog niet eens aan had gedacht. Je vindt ze hier! Staat je vraag er toch niet tussen, of gewoon liever met ons in gesprek? Bel ons op 085 06 60 979, mail naar info@controlf5.nl, of laat ons jou bellen!

Algemeen

Wat doen jullie eigenlijk?

Bij Control F5 specialiseren we ons in het maken van custom-made, perfect-fit WordPress websites. We onderscheiden ons door lage kosten maar hoge kwaliteit. Liever zien wat we doen? Bekijk een selectie van onze gerealiseerde websites op de pagina ons werk.

Wat is een WordPress website?

WordPress is een zogenaamd content management systeem, of in het kort,  CMS. Dit wordt ook wel eens de back-end van een website genoemd. Dat zijn allemaal ingewikkelde termen voor iets wat eigenlijk vrij simpel is: een CMS is de omgeving waar de eigenaar van een website de inhoud van de website kan aanpassen. Zie WordPress als de teksteditor, en je website als het printje uit de printer. WordPress kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid, iedereen kan het leren!

Waarom werken jullie met WordPress?

Bij Control F5 werken we met WordPress om veel reden: het is een breed ondersteund platform, wel 35% van het internet draait op WordPress! Daarnaast is het voor ons als ontwikkelaars erg flexibel zodat we alle vrijheid hebben om de websites van onze en jouw dromen te maken. Maar bovenal: WordPress is erg gebruiksvriendelijk zodat jij straks zonder problemen alle content van je website aan kunt passen, zonder dat wij er tussen hoeven te komen. Vraag je je af of een WordPress website past bij jouw wensen? Vraag het ons!

Jong, maar toch ervaren, hoe zit dat?

Control F5 is opgericht als start-up van Stuurlui, één van de beste full-service WordPress bureaus in Nederland. Bij Control F5 beschikken we over alle expertise die Stuurlui over de jaren heen heeft opgebouwd. Die kennis gebruiken wij nu om websites te ontwerpen en ontwikkelen voor klanten met een wat kleiner budget, maar even grote dromen! Meer weten? Lees verder op de pagina over ons.

Heb ik een website nodig?

Dat is natuurlijk van allerlei zaken afhankelijk. Wat wel zeker is, is dat een goed verzorgde online presentatie van jouw bedrijf van ongekend belang is om het vertrouwen te winnen van potentiële klanten. Zelf kun je niet 24/7 jezelf zichtbaar maken. Een website doet dat wel! Benieuwd naar de mogelijkheden van een website? We gaan graag met je in gesprek!

Praktische zaken

Hoe lang duurt dat, een website laten bouwen?

Onze gemiddelde doorlooptijd is 8 weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van allerlei factoren, waaronder natuurlijk jouw wensen. We zijn benieuwd waar jij van droomt! Ga met ons in gesprek zodat we een schatting kunnen maken voor de beoogde doorlooptijd van jouw project.

Wat kost een website bij jullie?

Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen, maar een basis-website kunnen wij al maken voor een vanaf-prijs van €1000,-. We horen graag wat jij voor ogen hebt, zodat we een accurate inschatting kunnen maken.

Maken jullie alleen websites?

Nee hoor! Onze passie ligt absoluut bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites, maar wij ontwerpen graag alles dat los en vast zit. Een logo, een volledige huisstijl of dat alles inclusief website? Bij ons ben je aan het goede adres.

Wie gaat mijn website maken?

Goede vraag! Sommige bedrijven besteden hun werk uit aan freelancers of zelfs aan andere bedrijven. Wij niet; bij ons werken all-round helden die van het begin tot het eind, van design tot ontwikkeling, aan jouw website werken en met gepaste trots achter het eindresultaat staan. Kijk op de over ons pagina om te zien wie er bij Control F5 werken.

Diensten

Bieden jullie website hosting aan?

Jazeker! Wij bieden een schaalbaar pakket aan. Zo betaal je nooit teveel voor de hosting van je website. Mocht je toch meer bezoekers krijgen dan verwacht, of wordt je website groter? Dan kun je met ons modulesysteem eenvoudig maandelijks bandbreedte of opslag aan je pakket toevoegen. Ook downgraden is geen probleem. Meer weten? Lees verder over onze hosting.

Bieden jullie websiteonderhoud en ondersteuning aan?

Wij kunnen ook de onderhoud van jouw website verzorgen. Als je een support- en onderhoudspakket bij ons afneemt dan zorgen wij dat jouw website altijd up-to-date blijft met de nieuwste beveiligingsupdates. En wanneer er iets mis is of niet werkt, zitten we er bovenop.

En zit ik daar dan aan vast?

Nee hoor! Onze contracten zijn op maandbasis, want wij begrijpen dat plannen of behoeftes soms veranderen. Zo kun je maandelijks je pakket upgraden, downgraden of opzeggen.

Ik wil geen nieuwe website, maar...

Soms is een nieuwe website niet nodig maar wil je je website graag laten overzetten naar WordPress voor het gebruiksgemak, de veiligheid en vrijheid. Dit verzorgen wij ook. We zorgen er voor dat jouw bestaande website zo accuraat mogelijk wordt overgezet en dat de inhoud door jou aanpasbaar wordt of blijft. We kunnen een bestaande website ook onder onze vleugels nemen en een opfrisser geven. Zo heb je voor relatief weinig geld en in korte tijd een website die weer even mee kan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Het proces

Hoe gaat dat in zijn werk, een website ontwikkelen?

We beginnen natuurlijk met jouw visie en idee. Dat is het uitgangspunt. We gaan om de tafel en brengen in kaart wat belangrijk is voor jouw website. Wanneer duidelijk is wat de wensen en vereisten zijn gaan we over op de designfase. We maken dan een visueel voorbeeld van het design van jouw website en koppelen dit terug. Wanneer het design akkoord is start de developmentfase: nu begint het echte toverwerk. Het design wordt omgezet tot een werkende website.

En als ik tussentijds een vraag heb?

Het mooie aan Control F5 is dat we een kleinschalig bedrijf zijn. De lijntjes zijn kort, en daarom bel of mail je bij ons met de persoon die jouw website aan het ontwikkelen is. Zo ontstaan er geen misverstanden en kunnen we je snel en efficiënt te woord staan, ook tijdens de ontwikkeling van jouw website.

Wat gebeurt er wanneer een website af is?

Na het ontwikkelen, het designen en het testen van de website gaan we over op de live-gang: het online zetten van jouw website. Dit gebeurt uiteraard pas na jouw goedkeuring. Voor het realiseren van een website bieden wij zelf hosting aan. In principe ben je dan klaar om aan de slag te gaan en je bedrijf op de markt te zetten met een professionele website. Wanneer je website online gaat willen we natuurlijk dat je alle ins en outs van jouw nieuwe website onder de knie hebt, daarom geven we een training en lopen we samen door de website heen. Als je jouw website bij ons laat hosten, dan bieden wij ook support en onderhoud aan. Dit betekent dat wanneer er iets mis gaat met je website, dat wij er bovenop zitten om het te fixen en dat je website altijd voorzien is van de laatste beveiligingsupdates. Meer weten over wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Lees verder op onze diensten.

Allemaal leuk en aardig, maar...

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Geen probleem! Wij zijn goed bereikbaar. Je kunt ons bellen op 085 06 60 979, mailen naar info@controlf5.nl of een bericht sturen op onze contactpagina. Liever om de tafel? We zijn benieuwd naar wat je voor ogen hebt. Neem contact op om langs te komen op ons kantoor in Utrecht!

Drie redenen om voor Control F5 te kiezen

Goed bereikbaar

Omdat we een kleinschalig bedrijf zijn, zijn de lijntjes altijd kort. Geen gedoe met tussenpersonen: gewoon direct de developer aan de lijn.

Betaalbare, unieke websites

Wij bouwen de allerbeste WordPress websites en dat doen we met ons eigen blokkensysteem. Zo hoeven we het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden, terwijl we zorgen voor een uniek en passend design.

Geen vaste contracten

Alles open source gebouwd dus snel, duurzaam en zonder dure lock-in. Alle contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Bel mij terug

Bedankt voor je interesse!
Je kunt hier je gegevens invullen, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.
Of bel ons op 085 06 60 979.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.