Jouw nieuwe professionele website

Je nieuwe professionele website laten maken hoeft niet duur te zijn! Met Control F5 hebben we namelijk een template ontwikkeld waarin we voor maar € 1.500 een professionele website kunnen ontwikkelen die voldoet aan alle huidige technische eisen én die er voor zorgt dat jouw website goed gevonden kan worden in Google!

Onze websites bouwen we met WordPress als CMS (Content Management Systeem). Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat het bijwerken en onderhouden van jouw website zo makkelijk mogelijk is voor je. Zo hoef je minder tijd en moeite in je website te stoppen en kun je je meer focussen op wat écht belangrijk is, namelijk jouw business!

Wist je dat WordPress door ruim 39% van alle websites gebruikt wordt? Daarmee is WordPress, veruit, het meest populaire Content Management Systeem wat er bestaat.

 

Professionele WordPress websites

Technisch onderhoud en hulp

Zodra je je nieuwe website online hebt staan houden de ontwikkelingen natuurlijk niet op. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je website gehackt wordt doordat er onderdelen niet meer up-to-date zijn. Of dat je contact berichten via je website niet meer bij je aankomen!

Met Control F5 bieden we je daarom onderhoud en support aan. Hiermee nemen we alle technische lasten van je website van je af zodat jij je alleen maar hoeft te richten op je content.

Met ons onderhoudspakket ben je verzekerd van het volgende:

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress;
  • Beveiliging van je website;
  • Helpdesk voor je WordPress vragen;
  • Dagelijkse back-ups tot 90 dagen terug.
Meer weten?
WordPress Support

De ervaringen van anderen

Kortgezegd krijg je bij Control F5 en hun WordPress concepten een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman Marketing Executive bij ECC Leiden
Sander heeft ons goed geholpen met het opnieuw bouwen van onze technisch verouderde website. Alles volgens een strak schema verlopen en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Aanrader!
Christiaan Tieleman
Christiaan Tieleman Pensioenadviseur / Financieel Planner @ Finac
Heel blij met Control F5. We hebben onze nieuwe website (odiv.nl) door Control F5 laten bouwen. Naast het feit dat de website al opgeleverd was voordat we het wisten, is de WordPress omgeving zo ingeregeld dat het voor iedereen makkelijk is om in te werken én professioneel oogt. Een aanrader!
Joost Fromberg
Joost Directeur Odiv
Snelle en soepele samenwerking met Control F5 gehad voor vakbeurs Recycling. Feedback werd snel verwerkt.
Michelle van Geffen Marketeer bij EasyFairs
Duidelijke en snelle communicatie, de lijntjes waren kort om de website van Café Brandpunt te Tilburg (cafebrandpunt.nl) op korte termijn in een hededaags jasje te steken. Namen eigen initiatief om in ons geval een dag- en een nachtpagina te maken.
Melvin Rijkenbarg Café Brandpunt
Super tevreden over de samenwerking met Control F5! Sander denkt goed mee, is duidelijk en is betrouwbaar in zijn afspraken. In soepel overleg heeft Sander mijn ideeën vertaalt naar een mooie en gebruiksvriendelijke website. Ik hoop in de toekomst nog vaker samen te werken met Control F5!
Marieke l’Ortye Jonge Honden
We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial
Ik kan Control F5 van harte aanbevelen. Ik heb Control F5 benaderd voor het volgen van een WordPress training, tijdens het bouwen van een website. Sander denkt goed met je mee, is visueel scherp en vindt snel goede en creatieve oplossingen. Tevens vind ik zijn persoonlijk en heldere communicatie heel fijn. Snelle en goede service.
Mirjam van Leeuwen
Control F5 heeft ons snel en goed geholpen met de omzetting van een website. Vooral de persoonlijke en heldere communicatie zijn uitstekend bevallen. Sander stond altijd klaar als iets nog niet bleek te functioneren zoals dit hoorde en loste het dan direct op. Heel fijn!
Frank Sekeris Programmacoördinator KNCV

Benieuwd naar de mogelijkheden?