Control F5 doet een kwart triathlon

Samen met Stuurlui en KICK! Digital hebben we aan de triatlon van Veenendaal meegedaan.

Geschreven door | 16 september 2019 | Sport

Op 24 augustus was het zo ver, de 37e editie plaats van de Admicom Triathlon in Veenendaal. Samen met onze collega’s van Stuurlui en KICK! Digital hebben we mee gedaan aan de sponsor triatlon van Handicap NL. Met de triatlon hebben we geld opgehaald voor de Rehab Academy. Zij helpen mensen die na een ongeluk voor de rest van hun leven in een rolstoel zitten of zichzelf moeten voortbewegen met een prothese.

€2.747 opgehaald

Stuurlui, KICK! Digital en Control F5 hebben gezamelijk voor Handicap NL een bedrag van maarliefst €2.747 opgehaald. Een enorm bedrag waar we natuurlijk super trots op zijn. Maar ook dankbaar voor alle mensen die ons gesteund hebben in de training naar en de wedstrijd van de Admicom Triathlon in Veenendaal.

Waarom doen we dit?

Dagelijks zitten wij achter onze beeldschermen om WordPress websites te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Dit is natuurlijk niet geweldig voor je lichaam, daarom vinden we sporten super belangrijk! Binnen ons team proberen we daarom ook iedereen aan te sporen een sport te beoefenen. Op ons kantoor op variëren de sporten tussen zwemmen, hardlopen, wielrennen, tennis, voetbal en meer.
Door aan dit soort gezamenlijke sport momenten mee te doen werken we gezamenlijk aan onze gezondheid én de onderlinge sfeer buiten de kantoor muren!

Hoi! Wij zijn Control F5

We zijn een kleinschalig WordPress bureau in Utrecht, we ontwerpen, bouwen en onderhouden WordPress websites. Control F5 werkt voor een breed scala aan leuke klanten, van festivals tot fiets tours tot aan internationale beurzen.
Nieuwsgierig geworden over wie we zijn?
Lees verder om meer over ons te weten te komen!

Wij zijn Control F5

Bel mij terug

Bedankt voor je interesse!
Je kunt hier je gegevens invullen, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.
Of bel ons op 085 06 60 979.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.