0+ Jaar website ervaring
0+ Websites in beheer
0 Als gemiddelde klantwaardering

Na een aantal jaar met je website is je bedrijf gegroeid en is het tijd voor een nieuwe. Maar ga je zelf aan de slag en probeer je er het beste van te maken om er vervolgens achter te komen dat je je wijzigingen niet hebt opgeslagen? Of ga je je nieuwe website laten maken door een professioneel bedrijf?

Grote kans is dat je voor optie 2 kiest. Verstandige keuze! Zo kun jij je volledig op de groei van je bedrijf richten en regelen wij de website voor je!

Aan de slag

Ontwikkeld door website specialisten

Onze websites worden ontwikkeld door WordPress specialisten met ruime ervaring in het ontwikkelen van WordPress websites en zijn speciaal bedoeld voor ondernemers (zonder technische kennis) die een website willen en die zonder hoofdpijn kunnen bijhouden.

Vanuit jarenlange marktervaring in het ontwikkelen van maatwerk websites voor o.a. internationale bedrijven met grote budgetten besloten we dat ook de (her-)startende ondernemer zo’n kwalitatieve website ter beschikking zou moeten hebben zonder het prijskaartje wat daarbij hoort. Daarom hebben we een product ontwikkeld wat je de vrijheid en flexibiliteit biedt van een maatwerk website, voor het prijskaartje wat past bij een (her-)startende ondernemer.

Sinds die beslissing plukken al meerdere toffe ondernemers én (grote) organisaties de vruchten van onze websites.

WordPress Specialisten

Hoe gaan wij te werk?

1. Aan de slag

We bespreken met elkaar wat je wensen voor de website zijn. Zitten er specifieke onderdelen in die voor jou belangrijk zijn? Geef ze dan zo vroeg mogelijk in het project aan. Zo weten we zeker dat de website uiteindelijk aan jouw wensen voldoet. Zodra we met elkaar op 1 lijn zitten over waar je naar op zoek bent kunnen we door naar fase 2.

2. Aanleveren

Super! We zitten met elkaar op 1 lijn en we kunnen door naar de volgende stap, het aanleveren van verschillende zaken. Om de website te kunnen gaan maken hebben we onder andere je logo nodig, een huisstijl (als die bestaat) waarin je kleuren en lettertypen staan en als laatste vragen we een sitemap op hoe je je website voor je ziet. Welke pagina’s wil je er op hebben staan en wat voor informatie bevat het. Geen zorgen dit hoeft echt nog geen definitieve content te zijn.

3. Ontwikkeling

Alles aangeleverd? Dan kunnen we van start met je website! We zetten een development omgeving klaar waarop we je website maken. We voeren je huisstijl door, plaatsen je logo en maken een voorzet met onze BLOCKS voor hoe jouw pagina’s er uit kunnen komen te zien op basis van de door jou aangeleverde sitemap.

4. Training & presentatie

Nadat we de website hebben ontwikkeld, zijn we klaar om je de website te presenteren. Dit doen we via een (video-)meeting, zodat we gezamenlijk naar je website kunnen kijken. We lopen door de verschillende pagina’s heen en bespreken eventuele verbeterpunten. Zodra we dit hebben gedaan, gaan we over naar de training. Hierbij nemen we je mee door de achterkant van WordPress en leggen we je stap voor stap uit hoe jij aan de slag kan met je eigen website. Ook plannen we op dit moment de datum voor de livegang zodat we een deadline hebben waar we beide naar toe kunnen werken.

5. Content fase

De training zit er op! Tijd om zelf aan de slag te gaan met je website in de zogenaamde ‘content fase’. Hier ga je alles kennis die je hebt opgedaan tijdens de training in praktijk brengen en ga je de laatste puntjes op de i zetten van jouw website door je teksten te plaatsen. Loop je ergens tegen aan of heb je toch nog wat extra uitleg nodig? Geen probleem, we staan telefonisch én natuurlijk via de mail voor je klaar en helpen je direct.

6. Livegang

Heb je alles op je website gezet, top! Het is tijd om de wereld kennis te laten maken met jouw nieuwe website! We doorlopen een paar laatste stappen en zetten je website live op de door jouw gekozen domeinnaam. Alles gedaan, sturen we je een mailtje met de gegevens om in te loggen en natuurlijk een felicitatie met jouw nieuwe website!
Tijd om je website met iedereen te delen!

Dit zijn een aantal voordelen van werken met Control F5

 • WordPress als CMS

  WordPress is het meest populaire open-source CMS ter wereld. Met onze gebruiksvriendelijke blokken editor bouw je zelf na een training van 1 uur al de mooiste templates.

 • Vaste prijs!

  Niets is vervelend als onverwachte verrassingen die je achteraf nog even gefactureerd krijgt. Daarom krijg je van ons vooraf een vaste prijs!

 • Persoonlijke en heldere communicatie

  Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en duidelijke manier van communiceren. We maken het niet moeilijker dan het is!

 • Duidelijke werkwijze

  Onze werkwijze is doordacht en bedoeld om jou als klant te ontzorgen. Bij aanvang weet je precies wat je staat te wachten.

 • Ook de hosting en het onderhoud

  Een mooie website moet ook gehost en geüpdatet worden. Daar zorgen wij ook voor. Zo heb je 1 aanspreekpunt voor al je technische website vragen.

 • Geen langlopende contracten

  Onze hosting en onderhoudscontracten zijn maandelijks opzegbaar. Je bent klant van ons omdat wij ons werk goed doen, niet omdat je contractueel nog jaren aan ons vast zit.

Dit zeggen
onze klanten

Kortgezegd krijg je bij Control F5 en hun WordPress concepten een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman Marketing Executive bij ECC Leiden
Sander heeft ons goed geholpen met het opnieuw bouwen van onze technisch verouderde website. Alles volgens een strak schema verlopen en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Aanrader!
Christiaan Tieleman
Christiaan Tieleman Pensioenadviseur / Financieel Planner @ Finac
Heel blij met Control F5. We hebben onze nieuwe website (odiv.nl) door Control F5 laten bouwen. Naast het feit dat de website al opgeleverd was voordat we het wisten, is de WordPress omgeving zo ingeregeld dat het voor iedereen makkelijk is om in te werken én professioneel oogt. Een aanrader!
Joost Fromberg
Joost Directeur Odiv
Snelle en soepele samenwerking met Control F5 gehad voor vakbeurs Recycling. Feedback werd snel verwerkt.
Michelle van Geffen Marketeer bij EasyFairs
Duidelijke en snelle communicatie, de lijntjes waren kort om de website van Café Brandpunt te Tilburg (cafebrandpunt.nl) op korte termijn in een hededaags jasje te steken. Namen eigen initiatief om in ons geval een dag- en een nachtpagina te maken.
Melvin Rijkenbarg Café Brandpunt
Super tevreden over de samenwerking met Control F5! Sander denkt goed mee, is duidelijk en is betrouwbaar in zijn afspraken. In soepel overleg heeft Sander mijn ideeën vertaalt naar een mooie en gebruiksvriendelijke website. Ik hoop in de toekomst nog vaker samen te werken met Control F5!
Marieke l’Ortye Jonge Honden
We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial
Ik kan Control F5 van harte aanbevelen. Ik heb Control F5 benaderd voor het volgen van een WordPress training, tijdens het bouwen van een website. Sander denkt goed met je mee, is visueel scherp en vindt snel goede en creatieve oplossingen. Tevens vind ik zijn persoonlijk en heldere communicatie heel fijn. Snelle en goede service.
Mirjam van Leeuwen
Control F5 heeft ons snel en goed geholpen met de omzetting van een website. Vooral de persoonlijke en heldere communicatie zijn uitstekend bevallen. Sander stond altijd klaar als iets nog niet bleek te functioneren zoals dit hoorde en loste het dan direct op. Heel fijn!
Frank Sekeris Programmacoördinator KNCV

Een nieuwe website laten maken?
Laten we aan de slag gaan!