WordPress websites
voor maar
€1.500!

Makkelijk aanpasbaar, flexibele opbouw, snelle laadtijd en goed vindbaar.
Wat wil je nog meer?

Offerte aanvragen! Neem contact op

Sander en Thomas

De voordelen van
een website bij Control F5

 • Meer bezoekers

  Krijg meer klanten

  Spoor je bezoekers gemakkelijk en snel aan door middel van snelle call to actions die je overal op je website kunt plaatsen.

 • Professionele uitstraling

  Professionele uitstraling

  Gemakkelijk de content van je site beheren zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je de stijl van de site breekt.

 • Snel online

  Snel online

  Websites gemaakt met ons nieuwe template kunnen we door de efficiente werkwijze soms zelfs al binnen een week live zetten.

Jouw nieuwe website online in een handomdraai

Het template wat we hebben ontwikkeld is zo efficiënt mogelijk opgezet, op deze manier kunnen we websites soms al binnen een week lanceren!

Of je nou je bedrijf wilt promoten, je werk laten zien of een snelle website voor je event nodig hebt — het kan allemaal met het template van Control F5.

Nu beginnen »
Professionele WordPress websites

In 6 stappen
jouw nieuwe
website

 

Aan de slag »
 1. Neem contact op en we bespreken je wensen.
 2. Je ontvangt een offerte voor je nieuwe website.
 3. Je levert je logo en huisstijl kleuren aan en wij beginnen met ontwikkelen.
 4. We geven je een training zodat je precies weet hoe je zelf aan de slag kunt.
 5. Je gaat zelf aan de slag met je site om je content te plaatsen.
 6. Ben je klaar met vullen? Top! Tijd om je website met de wereld te gaan delen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontwikkeld door WordPress experts

 

Aan de slag »

Ons template is ontwikkeld door WordPress development experts en speciaal bedoeld voor ondernemers (zonder technische kennis) die gemakkelijk hun website willen beheren, goed in Google willen scoren (SEO) en waarde hechten aan een kwalitatief goede website.

Vanuit onze gecombineerde jarenlange ervaring in WordPress development en met kennis van de nieuwste web technieken, hebben we een template ontwikkeld dat continu uitgebreid en verbeterd wordt om jou de beste ervaring te bieden.

Wat anderen zeggen

Kortgezegd krijg je bij Control F5 en hun WordPress concepten een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman Marketing Executive bij ECC Leiden
Sander heeft ons goed geholpen met het opnieuw bouwen van onze technisch verouderde website. Alles volgens een strak schema verlopen en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Aanrader!
Christiaan Tieleman
Christiaan Tieleman Pensioenadviseur / Financieel Planner @ Finac
Heel blij met Control F5. We hebben onze nieuwe website (odiv.nl) door Control F5 laten bouwen. Naast het feit dat de website al opgeleverd was voordat we het wisten, is de WordPress omgeving zo ingeregeld dat het voor iedereen makkelijk is om in te werken én professioneel oogt. Een aanrader!
Joost Fromberg
Joost Directeur Odiv
Snelle en soepele samenwerking met Control F5 gehad voor vakbeurs Recycling. Feedback werd snel verwerkt.
Michelle van Geffen Marketeer bij EasyFairs
Duidelijke en snelle communicatie, de lijntjes waren kort om de website van Café Brandpunt te Tilburg (cafebrandpunt.nl) op korte termijn in een hededaags jasje te steken. Namen eigen initiatief om in ons geval een dag- en een nachtpagina te maken.
Melvin Rijkenbarg Café Brandpunt
Super tevreden over de samenwerking met Control F5! Sander denkt goed mee, is duidelijk en is betrouwbaar in zijn afspraken. In soepel overleg heeft Sander mijn ideeën vertaalt naar een mooie en gebruiksvriendelijke website. Ik hoop in de toekomst nog vaker samen te werken met Control F5!
Marieke l’Ortye Jonge Honden
We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial
Ik kan Control F5 van harte aanbevelen. Ik heb Control F5 benaderd voor het volgen van een WordPress training, tijdens het bouwen van een website. Sander denkt goed met je mee, is visueel scherp en vindt snel goede en creatieve oplossingen. Tevens vind ik zijn persoonlijk en heldere communicatie heel fijn. Snelle en goede service.
Mirjam van Leeuwen
Control F5 heeft ons snel en goed geholpen met de omzetting van een website. Vooral de persoonlijke en heldere communicatie zijn uitstekend bevallen. Sander stond altijd klaar als iets nog niet bleek te functioneren zoals dit hoorde en loste het dan direct op. Heel fijn!
Frank Sekeris Programmacoördinator KNCV

Updates

 • Winkelen op afspraak Zo stel je het in
  25 februari 2021

  Winkelen op afspraak: Zo stel je het in

  Het heeft even mogen duren, maar vanaf 3 maart zijn er weer versoepelingen mogelijk binnen de corona regels. Het onderwijs gaat deels weer open, kappers en masseurs mogen weer aan […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Google Web Stories
  23 februari 2021

  Wat zijn Google Web Stories?

  Ondertussen hebben we ze allemaal wel eens gezien ‘Stories’ of verhalen. Snapchat, Instagram, Facebook en zelf op LinkedIn wordt er gebruik van gemaakt. Een groot succes, zo zou je het […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Aan de slag met Google Workspace
  9 februari 2021

  In 3 stappen aan de slag met Google Workspace

  Wat is Google Workspace? Google Workspace is een cloudgebaseerd productpakket waarmee teams vanaf elk apparaat en op elke locatie kunnen communiceren, samenwerken en dingen gedaan kunnen krijgen. Het is makkelijk […]
  Lees verder
  Lees meer over

Ook deze site is ontwikkeld met hetzelfde template!