WordPress developers in Utrecht

We ontwikkelen WordPress websites voor organisaties, eenmanszaken tot internationale bedrijven. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk door WordPress, zodat je zelf de inhoud kunt blijven beheren. Daarnaast bouwen we onze websites met bestaande en open source software, zodat we onze codes kunnen hergebruiken en de kosten laag kunnen houden.

Herbruikbare code

We maken gebruik van bestaande, open-source software om onze websites te bouwen. We hebben veel ervaring met dergelijke software en weten hoe we jouw bedrijf het beste online kunnen profileren.

Door het (her-)gebruik van code, kunnen we onze websites efficiënter en vaak dus sneller bouwen. Heb je een specifiek vraagstuk? Geen probleem, daar kunnen we ook mee uit de voeten.

Jouw eigen bouwstenen

We bouwen alle pagina’s op met bouwblokken. Deze bouwblokken hebben wij al klaar liggen en hoeven ze alleen nog maar in het juiste verfje de dopen om jouw website bij je bedrijf te laten passen.

Onze klanten kunnen hier vervolgens, ook na oplevering van de website, hun eigen ingeving aan geven door ze te hergebruiken en combineren om nieuwe pagina’s te maken of bestaande pagina’s aan te passen. Op deze manier behoud je de vrijheid in je website, maar hoef je niet bang te zijn dat het ontwerp van de website er door kapot gaat en zo niet voor iedere aanpassing een developer nodig hebt.

Heb je een specifieke vraag?

Naast het bouwen en onderhouden van websites doen wij ook regelmatig:

  • Gehackte sites opschonen
  • WordPress trainingen geven
  • Website verhuizingen
  • WordPress advies

Voor vragen kun je ons mailen via: info@controlf5.nl.

WIJ WERKEN O.A. VOOR

The Original Fury Sauces
The Original Fury Sauces
Ivy Loise
Ivy Loise
EasyFairs
EasyFairs
Vestiville
Vestiville
Business Peloton Utrecht
Business Peloton Utrecht
Fuze Outdoor
Fuze Outdoor
3D Governance
3D Governance
Central Events
Central Events
Tenzinger
Tenzinger
Tour D'Utrecht
Tour D'Utrecht
Classico Giro Utrecht
Classico Giro Utrecht
Podmasters
Podmasters