Alles wat jouw bedrijf nodig heeft

Een nieuw websiteontwerp, een website laten bouwen, een nieuw logo laten ontwerpen of een spandoek laten bedrukken? Control F5 regelt het voor je. Vanaf het ontwerp en de bouw tot aan laten drukken en leveren. Wij helpen jou je bedrijf zichtbaar te maken!

Design

Een website moet een goede mix van relevante informatie en “eye-pleasing” content zijn. Wij zetten onze kennis en ervaring in om dit zo gebruiksvriendelijk mogelijk samen te laten komen in ons webdesign. Ben je op zoek naar een website, maar is budget belangrijker dan een uniek ontwerp? Geen probleem! Daar kunnen we je ook bij helpen.

Lees meer over Design

WordPress Development

We bouwen onze websites met WordPress, dit is een CMS (Content Management System) wat je de mogelijkheid biedt de website op een eenvoudige manier te beheren. Op dit moment draait 33,5% van alle websites nu op WordPress. Daarom vertrouwen wij er ook op om onze klanten de beste gebruikerservaring te geven.

Het bouwen van onze websites doen we met behulp van bestaande en open source software, hierdoor hoeven we niet voor ieder project het wiel opnieuw uit te vinden en kunnen we onze website makkelijker schaalbaar en meer betaalbaar maken.

Lees meer over Development

Support & onderhoud

Een groot gedeelte van onze support gebeurt achter de schermen, proactief. Het is ons doel om mogelijke problemen voor te zijn, of op te lossen zonder dat je hier erg in hebt. Hierbij kun je denken aan het tijdig uitvoeren van upgrades, dichten van potentiële beveiligingslekken en het tegengaan van misbruik van je WordPress website.

Het maakt niet uit of je een beginner bent in de online wereld of jaren ervaring hebt. Control F5 levert inhoudelijk goede support, telefonisch of via de mail. Niet verstopt achter eindeloze bandjes of menu’s.

Lees meer over Support

Hosting

Als we toch bezig zijn met het onderhouden van je website, zou het dan niet makkelijk zijn als we ook de hosting van je website zouden doen?
Hosting bij Control F5 is maandelijks opzegbaar en is goed uitgerust met een gratis standaard domeinnaam, onbeperkte e-mailadressen en bovengemiddeld goede uptime en veiligheid. We monitoren onze websites 24/7, zijn telefonisch bereikbaar en zorgen voor dagelijkse backups.

Lees meer over Hosting

WIJ WERKEN O.A. VOOR

The Original Fury Sauces
The Original Fury Sauces
Ivy Loise
Ivy Loise
EasyFairs
EasyFairs
Vestiville
Vestiville
Business Peloton Utrecht
Business Peloton Utrecht
Fuze Outdoor
Fuze Outdoor
3D Governance
3D Governance
Central Events
Central Events
Tenzinger
Tenzinger
Tour D'Utrecht
Tour D'Utrecht
Classico Giro Utrecht
Classico Giro Utrecht
Podmasters
Podmasters