Werken bij website voor Visma | Raet

Het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde, daar hoort natuurlijk een volwaardige 'werken bij' website bij.

Screenshot website werken bij Visma | Raet

Visma | Raet heeft al decennia ervaring in HR en was het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde. Onderhand maken al ruim 1,7 miljoen mensen gebruik van hun HR-software.

Bij Visma | Raet hechten ze veel waarde aan hun medewerkers, zo willen ze er voor zorgen dat er een gezonde balans is tussen ‘profit’, ‘people’ en ‘planet’. In opdracht van Visma | Raet hebben wij een losstaande ‘Werken bij Visma | Raet‘ website ontwikkeld die naadloos aansluit op deze waardes.

Het vraagstuk

Vanuit de opdrachtgever is de wens geuit om een koppeling te maken met hun eigen recruitment software EasyCruit. Dit systeem zorgt er voor dat ze op een efficiënte manier kunnen werven. Zo kunnen ze binnen dit systeem aan de hand van een vragenlijst de verschillende kandidaten rangschikken op basis van hun score.

Om het wervingsproces te verbeteren is de vraag bij Control F5 neergelegd een nieuwe ‘werken bij’ website te ontwikkelen die gemakkelijk de vacatures van EasyCruit kan tonen en geautomatiseerd hiermee kan synchroniseren om altijd up-to-date te zijn. Na het in kaart brengen van de verdere wensen en de technische specificatie voor de koppeling zijn we van start gegaan met het ontwikkelen van de website.

Eenvoudige zoekfunctie

Wanneer je op de website beland was het uitgangspunt om voor een kandidaat zo snel en efficiënt mogelijk een passende vacature te kunnen vinden. Dit hebben we gedaan door op de voorpagina direct de laatste en uitgelichte vacatures terug te laten komen, maar ook een eenvoudige zoekfunctie te gebruiken op de vacature-overzichtspagina. Zo kan de kandidaat gemakkelijk filteren op de passende criteria.

Een aantal screenshots van de website

Voorpagina werken bij Visma | Raet
MVO werken bij Visma | Raet
Sollicitatieproces werken bij Visma | Raet
Vacature overzicht werken bij Visma | Raet

Gerelateerde cases

Vasculitis Stichting

De website van de Vasculitis Stichting is het centrale punt waar artsen, patiënten en hun partners terecht kunnen voor alle informatie rondom de ziekte Vasculitis.
Vasculitis Stichting Cover
Screenshot Vasculitis Stichting
Bekijk de case over Vasculitis Stichting

Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Samen met Concept Uitgeefgroep hebben we een nieuwe website ontwikkeld die het aanbod in studieboeken duidelijk weergeeft.
Mockup van Concept Uitgeefgroep
Bekijk de case over Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Week van Gelijke Kansen

Tijdens de Week van Gelijke Kansen worden de spotlights op impactvolle projecten die kansengelijkheid vergroten gezet.
Week van Gelijke Kansen
Screenshot Week van Gelijke Kansen
Bekijk de case over Week van Gelijke Kansen