Week van Gelijke Kansen

Tijdens de Week van Gelijke Kansen worden de spotlights op impactvolle projecten die kansengelijkheid vergroten gezet.

Screenshot Week van Gelijke Kansen

De Week van Gelijke Kansen is een week, tussen 1 en 7 november, waarbij zo’n 6.000 leerlingen mee doen aan 28 verschillende projecten. Deze week is in het leven is geroepen door JINC in samenwerking met organisaties als Petje af, Stichting MOVE, Jonge Ondernemen en Stichting Nederlands Debat Instituut met als doel aandacht te vragen voor de grote kansongelijkheid onder jongeren. Hiermee willen ze politici, beleidsmakers en het brede publiek te doordringen met de noodzaak het hun werk.

Project: Week van Gelijke Kansen

De organisatie van JINC kwam bij Control F5 terecht met het vraagstuk om binnen één maand een volledige nieuwe maatwerk website op te leveren om zo het initiatief aan te kondigen welke in de eerste week van November plaatsvind. Omdat de website gericht is op jongeren, moet de website vanaf het moment dat je op de website land deze uitstraling hebben. Het uitgangspunt hierbij was om het zo ‘kleurrijk, groot/bold en strak mogelijk te houden’ als mogelijk, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de doelgroep.

Tijdens het traject hebben we nauw contact gehad met elkaar en zijn besluiten snel en kundig genomen. Zo hebben we kunnen borgen dat de website binnen de gestelde deadline live gezet kon worden.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Week van Gelijke Kansen 1
Screenshot Week van Gelijke Kansen 2
Screenshot Week van Gelijke Kansen 3
Screenshot Week van Gelijke Kansen 4

Gerelateerde cases

Vasculitis Stichting

De website van de Vasculitis Stichting is het centrale punt waar artsen, patiënten en hun partners terecht kunnen voor alle informatie rondom de ziekte Vasculitis.
Vasculitis Stichting Cover
Screenshot Vasculitis Stichting
Bekijk de case over Vasculitis Stichting

Carwash Houten

Door het reserveren via de website te optimaliseren hebben we meer tijd kunnen maken om de auto's zelf te wassen binnen de carwash.
Carwash Houten
Screenshot Carwash Houten
Bekijk de case over Carwash Houten

Campus Werkspoor

Onze thuisbasis! Dé plek waar je werkt, vergadert en ontspant in een unieke en inspirerende omgeving waar we dit gevoel hebben opgenomen in deze unieke website.
Campus Werkspoor
Mockup van Campus Werkspoor
Bekijk de case over Campus Werkspoor