Week van Gelijke Kansen

Tijdens de Week van Gelijke Kansen worden de spotlights op impactvolle projecten die kansengelijkheid vergroten gezet.

Screenshot Week van Gelijke Kansen

De Week van Gelijke Kansen is een week, tussen 1 en 7 november, waarbij zo’n 6.000 leerlingen mee doen aan 28 verschillende projecten. Deze week is in het leven is geroepen door JINC in samenwerking met organisaties als Petje af, Stichting MOVE, Jonge Ondernemen en Stichting Nederlands Debat Instituut met als doel aandacht te vragen voor de grote kansongelijkheid onder jongeren. Hiermee willen ze politici, beleidsmakers en het brede publiek te doordringen met de noodzaak het hun werk.

Project: Week van Gelijke Kansen

De organisatie van JINC kwam bij Control F5 terecht met het vraagstuk om binnen één maand een volledige nieuwe maatwerk website op te leveren om zo het initiatief aan te kondigen welke in de eerste week van November plaatsvind. Omdat de website gericht is op jongeren, moet de website vanaf het moment dat je op de website land deze uitstraling hebben. Het uitgangspunt hierbij was om het zo ‘kleurrijk, groot/bold en strak mogelijk te houden’ als mogelijk, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de doelgroep.

Tijdens het traject hebben we nauw contact gehad met elkaar en zijn besluiten snel en kundig genomen. Zo hebben we kunnen borgen dat de website binnen de gestelde deadline live gezet kon worden.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Week van Gelijke Kansen 1
Screenshot Week van Gelijke Kansen 2
Screenshot Week van Gelijke Kansen 3
Screenshot Week van Gelijke Kansen 4

Gerelateerde cases

Massagesalon Studio Release

Voor deze unieke massage salon in Hilversum hebben we deze nieuwe maatwerk website ontwikkeld
Entree Studio Release
Mockup van studiorelease.nl
Bekijk de case over Massagesalon Studio Release

6Gorilla’s

Het innovatieve data-label van Tenzinger wat zich uitsluitend richt op de zorg sector. Op basis van aangeleverde huisstijl hebben we een passende website ontwikkeld.
6Gorilla's
Mockup van 6gorillas.nl
Bekijk de case over 6Gorilla’s

House of Aviation

Een Learning Hub waarin studenten en docenten met werknemers en werkgevers op de luchthaven samenwerken aan het luchtvaartonderwijs van de toekomst.
House of Aviation
Mockup van House of Aviation
Bekijk de case over House of Aviation