Vasculitis Stichting

De website van de Vasculitis Stichting is het centrale punt waar artsen, patiënten en hun partners terecht kunnen voor alle informatie rondom de ziekte Vasculitis.

Screenshot Vasculitis Stichting

Over de Vasculitis Stichting

De Vasculitis Stichting is een organisatie speciaal vóór en dóór patiënten met een primaire vasculitis. Zo bieden ze een website vol met informatie over alles wat je moet weten wanneer je zelf, als mantelzorger of als (para-)medici te maken krijgt met vasculitis. Daarbij bieden ze ook informatie en steun voor betrokken familieleden, vrienden of kennissen.

Het project

Wanneer de Vasculitis Stichting bij Control F5 aankwam kwam we er al snel achter dat deze website boordevol verschillende soorten informatie zou bevatten en een maatwerk website hier het meest geschikt voor zou zijn. De eerste uitdaging was het her-structureren van de content wat we in samenwerking met de voorzitter van de stichting hebben gedaan. Met veel intensief contact tussen Control F5 en de stichting zelf heeft de website zich ontwikkeld als hét platform binnen Nederland wat exclusief is gericht op de ziekte van vasculitis.

Uitgebreid inlogsysteem

Bij de uitvraag van de website is kenbaar gemaakt dat alle bestaande contribuanten van de oude website, ook een nieuwe mogelijkheid moesten krijgen om in te loggen in de nieuwe website. Achter de inlog van de website kan de contribuant onder andere alle artikelen uit iedere jaargang sinds 2006 van het VascuZine inzien en teruglezen.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Vasculitis Stichting voorpagina
Screenshot Vasculitis Stichting wat is het
Screenshot Vasculitis Stichting footer
Screenshot Vasculitis Stichting Gevolgen
Screenshot Vasculitis Stichting Bibliotheek
Screenshot Vasculitis Stichting bibliotheek
Screenshot Vasculitis Stichting Login

Gerelateerde cases

Aseptix Health Sciences

Aseptix ontwikkelt, patenteert en brengt nieuwe antimicrobiële en desinfectietechnologieën op de markt. De stijl hieromheen hebben we weergegeven op de website.
Aseptix
Mockup van Aseptix
Bekijk de case over Aseptix Health Sciences

FutureWork Uitzendbureau

Een meertalige website voor het uitzendbureau dat zich inzet voor een gelijke arbeidsmarkt
FutureWork
Screenshot van FutureWork
Bekijk de case over FutureWork Uitzendbureau

30+ Websites voor EasyFairs

Door een langdurige samenwerking met EasyFairs hebben we ruim 30 websites mogen opleveren voor diverse grote beursen in Nederland.
Evenementenhal Gorichem
Mockup website Infrarelatiedagen van EasyFairs
Bekijk de case over 30+ Websites voor EasyFairs