Van Dijk Nijkamp

Stimuleren van natuur- en milieueducatie is waar ze voor staan. Voor Van Dijk Nijkamp en bijbehorende organisaties hebben we een drietal websites mogen opleveren.

Screenshot Van Dijk Nijkamp Stichting

De Van Dijk Nijkamp Stichting zet zich in voor het milieu. Dit doen ze door giften te doen aan maatschappelijke initiatieven door NME-vrijwilligers en NME-professionals.

Door onze basis website in te zetten kon Van Dijk Nijkamp gemakkelijk en snel de nieuwe website neergezetten en zo de verouderde website in het verleden laten. Deze websites hebben we ook mogen doorvoeren voor Fonds NME en Fonds Schooltuinen

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Van Dijk Nijkamp Stichting voorpagina
Screenshot Van Dijk Nijkamp Stichting centrum
Van Dijk Nijkamp - Screenshot 3
Van Dijk Nijkamp - Screenshot 4
Screenshot Fonds Schooltuinen voorpagina
Screenshot Fonds NME Over

Gerelateerde cases

TestCoders

Testcoders verzorgd het uitrollen van succesvolle testautomatiseringen wat bijdraagt aan het versneld ontwikkelen én opleveren van waardevolle software.
TestCoders
Screenshot Testcoders
Bekijk de case over TestCoders

Bluefield Consultancy

Een consultancy organisatie met een sterke focus op de finance arena. Met een meertalige klanten portfolio is de website gemaakt in een meertalige multisite structuur.
Afbeelding van Bluefield
Mockup van Bluefield
Bekijk de case over Bluefield Consultancy

ECC Leiden

De grootste vergader, congres- en evenementenlocatie van Leiden met ruim 5.000 m² aan oppervlak. De uitnodigende sfeer voeren we door op de website.
ECC Leiden
Screenshot ECC Leiden
Bekijk de case over ECC Leiden