Café Brandpunt Tilburg

Een traditioneel eetcafé wat in de avond uren transformeert tot een feestcafé. Deze transformatie hebben we ook doorgevoerd in de website.

Mockup website van Cafe Brandpunt

Over Café Brandpunt

Café Brandpunt is een traditioneel eetcafé waar je onder andere nog het kenmerkende Steppegras kunt eten. In Brandpunt ga je regelmatig tot in de late uurtjes door met een gezellige feest-dj en het condens op de ramen.

De opdracht

Café Brandpunt kreeg een nieuwe huisstijl. Een huisstijl waar de website destijds niet bij paste! Daar moest verandering in komen. De huidige website moest vernieuwd worden zodat deze overeenkomt met de huisstijl van onder andere de menukaarten.

Onze oplossing

Aan de hand van de nieuwe huisstijl zijn we gaan nadenken. Want er was niet één huisstijl, maar twee! Een voor overdag, de roze en groene, en eentje voor wanneer men gaat stappen, groen en geel. Hoe we dit hebben verwerkt? Er zijn 2 websites gekomen! Nou ja, niet helemaal. Overdag zie je de ‘standaard’ website met de roze en groene kleuren. Maar wanneer het avond wordt en het nachtleven op gang komt, zal de website automatisch naar de andere kleuren, groen en geel, veranderen!

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Café Brandpunt Nacht
Screenshot Café Brandpunt
Screenshot Café Brandpunt vacatures
Screenshot Café Brandpunt fotos

Gerelateerde cases