Bluefield Consultancy

Een consultancy organisatie met een sterke focus op de finance arena. Met een meertalige klanten portfolio is de website gemaakt in een meertalige multisite structuur.

Mockup van Bluefield

Over Bluefield

Bluefield is een hands-on business-consultancybedrijf met een sterke focus op de finance arena. Gespecialiseerd in zowel informatie als organisatie gerelateerde uitdagingen.

Het project

Bij de start van het project werd al vrij snel de eis door Bluefield gesteld voor het creëren van een meertalige website. Door deze website te ontwikkelen met onze basis website hebben we effectief gebruik gemaakt van een WordPress multisite. Om zo voor iedere taal een volledig eigen omgeving te creëren binnen WordPress en de website af te stemmen op de wensen van de doelgroep in de betreffende taal.

Een aantal screenshots van de website

Voorpagina van Bluefield
Sectie op voorpagina van Bluefield
De werkwijze van Bluefield
Bluefield Finance Arena
Referenties van Bluefield
De Bluefield teampagina
Het nieuwsoverzicht van Bluefield
Screenshot Bluefield footer

Gerelateerde cases

De Slijperij

Een messenslijperij die gebruik maakt van een hoogwaardige slijpmethode waarbij de messen met de hand geslepen en gepolijst worden op Japanse wetstenen.
Messen van de Slijperij
Screenshot De Slijperij
Bekijk de case over De Slijperij

TestCoders

Testcoders verzorgd het uitrollen van succesvolle testautomatiseringen wat bijdraagt aan het versneld ontwikkelen én opleveren van waardevolle software.
TestCoders
Screenshot Testcoders
Bekijk de case over TestCoders

Remark Groep

Remark is een merkenbouwer en heeft een portfolio van meer dan 20 topmerken waaronder Therme, Vogue en De Vergulde Hand.
Achtergrond Remark Groep
Screenshot Remark Groep
Bekijk de case over Remark Groep