Bluefield Consultancy

Een consultancy organisatie met een sterke focus op de finance arena. Met een meertalige klanten portfolio is de website gemaakt in een meertalige multisite structuur.

Mockup van Bluefield

Over Bluefield

Bluefield is een hands-on business-consultancybedrijf met een sterke focus op de finance arena. Gespecialiseerd in zowel informatie als organisatie gerelateerde uitdagingen.

Het project

Bij de start van het project werd al vrij snel de eis door Bluefield gesteld voor het creëren van een meertalige website. Door deze website te ontwikkelen met onze basis website hebben we effectief gebruik gemaakt van een WordPress multisite. Om zo voor iedere taal een volledig eigen omgeving te creëren binnen WordPress en de website af te stemmen op de wensen van de doelgroep in de betreffende taal.

Een aantal screenshots van de website

Voorpagina van Bluefield
Sectie op voorpagina van Bluefield
De werkwijze van Bluefield
Bluefield Finance Arena
Referenties van Bluefield
De Bluefield teampagina
Het nieuwsoverzicht van Bluefield
Screenshot Bluefield footer

Gerelateerde cases

ODIV | Jouw Online Divisie

Onze markeringspartner en Jouw Online Divisie. Een marketingbureau uit Utrecht die ieder bedrijf laten groeien, van start-ups tot corporates.
ODIV Jouw Online Divisie
Mockup van odiv.nl
Bekijk de case over ODIV | Jouw Online Divisie

Alliantie voor Werkend Onderwijs

Werkend Onderwijs wil ervoor zorgen dat de beste mensen voor de klas (komen te) staan en blijven staan. Ze geloven er in dat goed onderwijs drijvende kracht is achter de toekomst van onze kinderen
NCOI Werkend Onderwijs
Screenshot Werkend Onderwijs
Bekijk de case over Alliantie voor Werkend Onderwijs

Remark Groep

Remark is een merkenbouwer en heeft een portfolio van meer dan 20 topmerken waaronder Therme, Vogue en De Vergulde Hand.
Achtergrond Remark Groep
Screenshot Remark Groep
Bekijk de case over Remark Groep