Massagesalon Studio Release

Voor deze unieke massage salon in Hilversum hebben we deze nieuwe maatwerk website ontwikkeld

Mockup van studiorelease.nl

Studio Release is de moderne massagesalon in Hilversum en omgeving. Iedere persoon is uniek, dus bij deze massagesalon is iedere massage op maat en volledig afgestemd op jouw behoeftes.

Het project

De uitvraag van Studio Release was dat de website een direct gevoel van rust creëert. Na gesproken te hebben met de eigenaar was dit een van de belangrijkste punten. Daarnaast moet de website nieuwe klanten kunnen genereren.

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van de website stond rust dus voorop. In de nieuwe website maken we gebruik van een tal van subtiele en rustige bewegingen waardoor het ‘zen’ effect word gecreëerd.

Een aantal screenshots van de website

Studio Release voorpagina
Studio release voor jou en je baby
Studio release voor een uitgerust lichaam

Gerelateerde cases

Aseptix Health Sciences

Aseptix ontwikkelt, patenteert en brengt nieuwe antimicrobiële en desinfectietechnologieën op de markt. De stijl hieromheen hebben we weergegeven op de website.
Aseptix
Mockup van Aseptix
Bekijk de case over Aseptix Health Sciences

Carwash Houten

Door het reserveren via de website te optimaliseren hebben we meer tijd kunnen maken om de auto's zelf te wassen binnen de carwash.
Carwash Houten
Screenshot Carwash Houten
Bekijk de case over Carwash Houten

6Gorilla’s

Het innovatieve data-label van Tenzinger wat zich uitsluitend richt op de zorg sector. Op basis van aangeleverde huisstijl hebben we een passende website ontwikkeld.
6Gorilla's
Mockup van 6gorillas.nl
Bekijk de case over 6Gorilla’s