House of Aviation

Een Learning Hub waarin studenten en docenten met werknemers en werkgevers op de luchthaven samenwerken aan het luchtvaartonderwijs van de toekomst.

Mockup van House of Aviation

Learning Hub

House of Aviation biedt een inspirerende, flexibele en ambitieuze omgeving waar studenten, docenten en medewerkers van bedrijven samen onderwijs ontwikkelen om de nieuwe en veranderende werkzaamheden op de luchthaven aan te kunnen. Problemen en vragen vanuit het bedrijfsleven en het onderwijs worden omgezet in Learning Labs. De Hub zorgt ervoor dat levensvatbare ideeën en werkwijze weer terug worden geplaatst in het onderwijs en de bedrijven.

Learning Labs

De Learning Labs zijn bedoeld voor studenten, docenten en bedrijven om gezamenlijk aan concrete vraagstukken te werken. Er wordt ‘out of the box’ nagedacht over technologische, sociale en economische innovaties om zo samen te werken aan de duurzame, digitale en integrale luchthaven van de toekomst.

Binnen de website heeft iedere Learning Lab een eigen omgeving waar de status en voortgang van het project wordt bijgehouden door middel van een tijdlijn. Nieuwsberichten of video’s die op de website geplaatst worden en betrekking hebben tot een Learning Lab kunnen automatisch op chronologische volgorde verwerkt worden in de tijdlijn van die Learning Lab.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot House of Aviation Voorpagina
Screenshot House of Aviation Labs overzicht
Screenshot House of Aviation de uitdagin
Screenshot House of Aviation thema's van HoA
Screenshot House of Aviation learning labs
Screenshot House of Aviation Toolkit
Screenshot House of Aviation Footer

Gerelateerde cases

Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Samen met Concept Uitgeefgroep hebben we een nieuwe website ontwikkeld die het aanbod in studieboeken duidelijk weergeeft.
Mockup van Concept Uitgeefgroep
Bekijk de case over Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Campus Werkspoor

Onze thuisbasis! Dé plek waar je werkt, vergadert en ontspant in een unieke en inspirerende omgeving waar we dit gevoel hebben opgenomen in deze unieke website.
Campus Werkspoor
Mockup van Campus Werkspoor
Bekijk de case over Campus Werkspoor

Vasculitis Stichting

De website van de Vasculitis Stichting is het centrale punt waar artsen, patiënten en hun partners terecht kunnen voor alle informatie rondom de ziekte Vasculitis.
Vasculitis Stichting Cover
Screenshot Vasculitis Stichting
Bekijk de case over Vasculitis Stichting