FutureWork Uitzendbureau

Een meertalige website voor het uitzendbureau dat zich inzet voor een gelijke arbeidsmarkt

Screenshot van FutureWork

Over FutureWork

FutureWork is een nieuw gespecialiseerd uitzendbureau. Hun missie is dat niemand taal en cultuur ziet als belemmering om mee te kunnen doen in onze samenleving, dat iedereen meedoet en ertoe doet.

In samenwerking met gemeenten, brengen ze nieuwkomers die werk zoeken en bedrijven die gemotiveerde medewerkers nodig hebben samen. Maar dat niet alleen. Om het echt te laten werken, begeleiden ze de nieuwkomers en de bedrijven en lossen ze taalproblemen op met behulp van onze specialisten en technologie.

De opdracht

FutureWork was op zoek naar een partij die een relatief simpele website kon ontwikkelen voor het nieuwe uitzendbureau waar ze mee startte. De website moet als doel dienen voor gemeenten en bedrijven informatie te bieden om zo de samenwerking tussen FutureWork en beide partijen duidelijk te maken.

De website biedt daarnaast natuurlijk de gebruikelijke elementen om als modern visitekaartje te dienen voor een bedrijf. Zo is er een Over FutureWork pagina en krijg je op de homepage direct een overzicht van waar FutureWork je als bedrijf of gemeente kunt helpen.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot FutureWork 4
Screenshot FutureWork 1
Screenshot FutureWork 2
Screenshot FutureWork 3

Gerelateerde cases

6Gorilla’s

Het innovatieve data-label van Tenzinger wat zich uitsluitend richt op de zorg sector. Op basis van aangeleverde huisstijl hebben we een passende website ontwikkeld.
6Gorilla's
Mockup van 6gorillas.nl
Bekijk de case over 6Gorilla’s

Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Samen met Concept Uitgeefgroep hebben we een nieuwe website ontwikkeld die het aanbod in studieboeken duidelijk weergeeft.
Mockup van Concept Uitgeefgroep
Bekijk de case over Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Aseptix Health Sciences

Aseptix ontwikkelt, patenteert en brengt nieuwe antimicrobiële en desinfectietechnologieën op de markt. De stijl hieromheen hebben we weergegeven op de website.
Aseptix
Mockup van Aseptix
Bekijk de case over Aseptix Health Sciences