FutureWork Uitzendbureau

Een meertalige website voor het uitzendbureau dat zich inzet voor een gelijke arbeidsmarkt

Screenshot van FutureWork

Over FutureWork

FutureWork is een nieuw gespecialiseerd uitzendbureau. Hun missie is dat niemand taal en cultuur ziet als belemmering om mee te kunnen doen in onze samenleving, dat iedereen meedoet en ertoe doet.

In samenwerking met gemeenten, brengen ze nieuwkomers die werk zoeken en bedrijven die gemotiveerde medewerkers nodig hebben samen. Maar dat niet alleen. Om het echt te laten werken, begeleiden ze de nieuwkomers en de bedrijven en lossen ze taalproblemen op met behulp van onze specialisten en technologie.

De opdracht

FutureWork was op zoek naar een partij die een relatief simpele website kon ontwikkelen voor het nieuwe uitzendbureau waar ze mee startte. De website moet als doel dienen voor gemeenten en bedrijven informatie te bieden om zo de samenwerking tussen FutureWork en beide partijen duidelijk te maken.

De website biedt daarnaast natuurlijk de gebruikelijke elementen om als modern visitekaartje te dienen voor een bedrijf. Zo is er een Over FutureWork pagina en krijg je op de homepage direct een overzicht van waar FutureWork je als bedrijf of gemeente kunt helpen.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot FutureWork 4
Screenshot FutureWork 1
Screenshot FutureWork 2
Screenshot FutureWork 3

Gerelateerde cases

Vasculitis Stichting

De website van de Vasculitis Stichting is het centrale punt waar artsen, patiënten en hun partners terecht kunnen voor alle informatie rondom de ziekte Vasculitis.
Vasculitis Stichting Cover
Screenshot Vasculitis Stichting
Bekijk de case over Vasculitis Stichting

House of Aviation

Een Learning Hub waarin studenten en docenten met werknemers en werkgevers op de luchthaven samenwerken aan het luchtvaartonderwijs van de toekomst.
House of Aviation
Mockup van House of Aviation
Bekijk de case over House of Aviation

Campus Werkspoor

Onze thuisbasis! Dé plek waar je werkt, vergadert en ontspant in een unieke en inspirerende omgeving waar we dit gevoel hebben opgenomen in deze unieke website.
Campus Werkspoor
Mockup van Campus Werkspoor
Bekijk de case over Campus Werkspoor