Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Samen met Concept Uitgeefgroep hebben we een nieuwe website ontwikkeld die het aanbod in studieboeken duidelijk weergeeft.

Mockup van Concept Uitgeefgroep

Concept Uitgeefgroep ontwikkelt studieboeken voor professionals die willen blijven ontwikkelen. Gericht op docenten die hun studenten optimaal willen begeleiden in hun beroepsontwikkeling. Ze hebben een breed aanbod variërend van management tot social work.

Het vraagstuk

De oude website van Concept Uitgeefgroep voldeed niet meer aan de huidige wensen van het bestuur. Hierdoor werd de vraag uitgezet om een nieuwe website te laten ontwikkelen die aansluit bij de visie van Concept Uitgeefgroep en waar het aanbod op een duidelijke manier naar voren komt. De website moest zowel het aanbod als de bijbehorende auteurs naar voren brengen met de mogelijkheid een boek te kunnen afnemen bij een van de aangesloten partners.

Een overzichtelijk aanbod

Bij de ontwikkeling van de website hebben we gekeken naar de mogelijkheden om het voor de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken een passend boek te kunnen vinden, maar ook een stuk ‘discovery’ naar voren te brengen waarbij het nieuwe aanbod zichtbaar word gemaakt. Hierbij hebben we vervolgens een aantal routes bedacht waarbij de bezoeker bij een specifiek boek terecht kan komt. Op de pagina van het boek zelf kan een bezoeker vervolgens alle benodigde informatie over een boek vinden, bij interesse en inkijkexemplaar aanvragen of direct aanschaffen via een van de partners van Concept.

 

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Concept Uitgeefgroep Categorieën overzicht
Screenshot Concept Uitgeefgroep boeken overzicht
Screenshot Concept Uitgeefgroep boek pagina
Screenshot Concept Uitgeefgroep Over pagina

Gerelateerde cases

30+ Websites voor EasyFairs

Door een langdurige samenwerking met EasyFairs hebben we ruim 30 websites mogen opleveren voor diverse grote beursen in Nederland.
Evenementenhal Gorichem
Mockup website Infrarelatiedagen van EasyFairs
Bekijk de case over 30+ Websites voor EasyFairs

6Gorilla’s

Het innovatieve data-label van Tenzinger wat zich uitsluitend richt op de zorg sector. Op basis van aangeleverde huisstijl hebben we een passende website ontwikkeld.
6Gorilla's
Mockup van 6gorillas.nl
Bekijk de case over 6Gorilla’s

Werken bij website voor Visma | Raet

Het eerste bedrijf dat HR-software in de cloud ontwikkelde, daar hoort natuurlijk een volwaardige 'werken bij' website bij.
Visma | Raet
Screenshot website werken bij Visma | Raet
Bekijk de case over Werken bij website voor Visma | Raet