Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Samen met Concept Uitgeefgroep hebben we een nieuwe website ontwikkeld die het aanbod in studieboeken duidelijk weergeeft.

Mockup van Concept Uitgeefgroep

Concept Uitgeefgroep ontwikkelt studieboeken voor professionals die willen blijven ontwikkelen. Gericht op docenten die hun studenten optimaal willen begeleiden in hun beroepsontwikkeling. Ze hebben een breed aanbod variërend van management tot social work.

Het vraagstuk

De oude website van Concept Uitgeefgroep voldeed niet meer aan de huidige wensen van het bestuur. Hierdoor werd de vraag uitgezet om een nieuwe website te laten ontwikkelen die aansluit bij de visie van Concept Uitgeefgroep en waar het aanbod op een duidelijke manier naar voren komt. De website moest zowel het aanbod als de bijbehorende auteurs naar voren brengen met de mogelijkheid een boek te kunnen afnemen bij een van de aangesloten partners.

Een overzichtelijk aanbod

Bij de ontwikkeling van de website hebben we gekeken naar de mogelijkheden om het voor de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken een passend boek te kunnen vinden, maar ook een stuk ‘discovery’ naar voren te brengen waarbij het nieuwe aanbod zichtbaar word gemaakt. Hierbij hebben we vervolgens een aantal routes bedacht waarbij de bezoeker bij een specifiek boek terecht kan komt. Op de pagina van het boek zelf kan een bezoeker vervolgens alle benodigde informatie over een boek vinden, bij interesse en inkijkexemplaar aanvragen of direct aanschaffen via een van de partners van Concept.

 

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Concept Uitgeefgroep Categorieën overzicht
Screenshot Concept Uitgeefgroep boeken overzicht
Screenshot Concept Uitgeefgroep boek pagina
Screenshot Concept Uitgeefgroep Over pagina

Gerelateerde cases

Aseptix Health Sciences

Aseptix ontwikkelt, patenteert en brengt nieuwe antimicrobiële en desinfectietechnologieën op de markt. De stijl hieromheen hebben we weergegeven op de website.
Aseptix
Mockup van Aseptix
Bekijk de case over Aseptix Health Sciences

Vasculitis Stichting

De website van de Vasculitis Stichting is het centrale punt waar artsen, patiënten en hun partners terecht kunnen voor alle informatie rondom de ziekte Vasculitis.
Vasculitis Stichting Cover
Screenshot Vasculitis Stichting
Bekijk de case over Vasculitis Stichting

FutureWork Uitzendbureau

Een meertalige website voor het uitzendbureau dat zich inzet voor een gelijke arbeidsmarkt
FutureWork
Screenshot van FutureWork
Bekijk de case over FutureWork Uitzendbureau