Campus Werkspoor

Onze thuisbasis! Dé plek waar je werkt, vergadert en ontspant in een unieke en inspirerende omgeving waar we dit gevoel hebben opgenomen in deze unieke website.

Mockup van Campus Werkspoor

Campus Werkspoor, de locatie waar ons kantoor zich bevindt. Een locatie die draait om de sfeer in en om het monumentale pand. De locatie is een inspirerende plek voor kantoorhouders, maar ook niet kantoor houders. Er zijn mogelijkheden voor vergadereneten en bedrijfsfeesten.

Herkenbaarheden
Op de website vind je elementen die je terug zal vinden wanneer je over het terrein van Campus Werkspoor loopt. Op het terrein staan een aantal borden met de bedrijfsnamen van de huurders er op. Dit bord representeert de navigatie op de website.

In de huisstijl van Campus Werkspoor komen veel lijnen voor. Deze lijnen zul je dus zowel op het terrein als op de website terug vinden. Wanneer je door het pand loopt zie je wegwijzing op de grond. Deze lijnen en onderbrekingen die hier in zitten zul je ook terug vinden op de website zoals bijvoorbeeld een pijl, spiraal of boom.

Op het terrein lopen vaak ook kippen rond, kippen die van niemand zijn, maar wel iconisch voor de locatie. Uiteraard mogen die niet missen.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Campus Werkspoor Homepagina
Screenshot Campus Werkspoor Vergaderruimtes
Screenshot Campus Werkspoor Houtwerk
Screenshot Campus Werkspoor Navigatie
Screenshot Campus Werkspoor Footer
Screenshot Campus Werkspoor Foto gallerij
Screenshot Campus Werkspoor Vergaderen
Screenshot Campus Werkspoor Catering

Gerelateerde cases

Carwash Houten

Door het reserveren via de website te optimaliseren hebben we meer tijd kunnen maken om de auto's zelf te wassen binnen de carwash.
Carwash Houten
Screenshot Carwash Houten
Bekijk de case over Carwash Houten

6Gorilla’s

Het innovatieve data-label van Tenzinger wat zich uitsluitend richt op de zorg sector. Op basis van aangeleverde huisstijl hebben we een passende website ontwikkeld.
6Gorilla's
Mockup van 6gorillas.nl
Bekijk de case over 6Gorilla’s

Vasculitis Stichting

De website van de Vasculitis Stichting is het centrale punt waar artsen, patiënten en hun partners terecht kunnen voor alle informatie rondom de ziekte Vasculitis.
Vasculitis Stichting Cover
Screenshot Vasculitis Stichting
Bekijk de case over Vasculitis Stichting