Campus Werkspoor

Onze thuisbasis! Dé plek waar je werkt, vergadert en ontspant in een unieke en inspirerende omgeving waar we dit gevoel hebben opgenomen in deze unieke website.

Mockup van Campus Werkspoor

Campus Werkspoor, de locatie waar ons kantoor zich bevindt. Een locatie die draait om de sfeer in en om het monumentale pand. De locatie is een inspirerende plek voor kantoorhouders, maar ook niet kantoor houders. Er zijn mogelijkheden voor vergadereneten en bedrijfsfeesten.

Herkenbaarheden
Op de website vind je elementen die je terug zal vinden wanneer je over het terrein van Campus Werkspoor loopt. Op het terrein staan een aantal borden met de bedrijfsnamen van de huurders er op. Dit bord representeert de navigatie op de website.

In de huisstijl van Campus Werkspoor komen veel lijnen voor. Deze lijnen zul je dus zowel op het terrein als op de website terug vinden. Wanneer je door het pand loopt zie je wegwijzing op de grond. Deze lijnen en onderbrekingen die hier in zitten zul je ook terug vinden op de website zoals bijvoorbeeld een pijl, spiraal of boom.

Op het terrein lopen vaak ook kippen rond, kippen die van niemand zijn, maar wel iconisch voor de locatie. Uiteraard mogen die niet missen.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Campus Werkspoor Homepagina
Screenshot Campus Werkspoor Vergaderruimtes
Screenshot Campus Werkspoor Houtwerk
Screenshot Campus Werkspoor Navigatie
Screenshot Campus Werkspoor Footer
Screenshot Campus Werkspoor Foto gallerij
Screenshot Campus Werkspoor Vergaderen
Screenshot Campus Werkspoor Catering

Gerelateerde cases

House of Aviation

Een Learning Hub waarin studenten en docenten met werknemers en werkgevers op de luchthaven samenwerken aan het luchtvaartonderwijs van de toekomst.
House of Aviation
Mockup van House of Aviation
Bekijk de case over House of Aviation

Aseptix Health Sciences

Aseptix ontwikkelt, patenteert en brengt nieuwe antimicrobiële en desinfectietechnologieën op de markt. De stijl hieromheen hebben we weergegeven op de website.
Aseptix
Mockup van Aseptix
Bekijk de case over Aseptix Health Sciences

Carwash Houten

Door het reserveren via de website te optimaliseren hebben we meer tijd kunnen maken om de auto's zelf te wassen binnen de carwash.
Carwash Houten
Screenshot Carwash Houten
Bekijk de case over Carwash Houten