Aseptix Health Sciences

Aseptix ontwikkelt, patenteert en brengt nieuwe antimicrobiële en desinfectietechnologieën op de markt. De stijl hieromheen hebben we weergegeven op de website.

Mockup van Aseptix

Over Aseptix

Aseptix is een in Nederland gevestigd bedrijf dat patenten beheert voor persoonlijke- en professionele hygiëneproducten die over de hele wereld gebruikt worden.

De opdracht

Aseptix heeft over de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en de oude website stond niet meer gelijk aan de moderne en professionele visie van het bedrijf. Aan de ons de opdracht om Aseptix van een nieuw online jasje te voorzien!

Onze oplossing

De nieuwe website combineert de core waardes van het bedrijf: professionaliteit en vernieuwing. Horizontale lijnen zijn ingeruild voor diagonale, dynamische lijnen voor een bedrijf dat altijd in beweging is. De stijl van de website was voor een bedrijf gericht op hygiëne snel duidelijk: fris en clean!
We hebben veel mogelijkheden in de website gebouwd om te variëren met de lay-out van de website zodat Aseptix de vrijheid heeft om de grote hoeveelheid informatie over het bedrijf op een interessante en boeiende manier te kunnen structureren.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Aseptix Voorpagina
Screenshot Aseptix Wat ze doen
Screenshot Aseptix over het bedrijf
Screenshot Aseptix partners
Screenshot Aseptix artikel

Gerelateerde cases

Massagesalon Studio Release

Voor deze unieke massage salon in Hilversum hebben we deze nieuwe maatwerk website ontwikkeld
Entree Studio Release
Mockup van studiorelease.nl
Bekijk de case over Massagesalon Studio Release

6Gorilla’s

Het innovatieve data-label van Tenzinger wat zich uitsluitend richt op de zorg sector. Op basis van aangeleverde huisstijl hebben we een passende website ontwikkeld.
6Gorilla's
Mockup van 6gorillas.nl
Bekijk de case over 6Gorilla’s

FutureWork Uitzendbureau

Een meertalige website voor het uitzendbureau dat zich inzet voor een gelijke arbeidsmarkt
FutureWork
Screenshot van FutureWork
Bekijk de case over FutureWork Uitzendbureau