Aseptix Health Sciences

Aseptix ontwikkelt, patenteert en brengt nieuwe antimicrobiële en desinfectietechnologieën op de markt. De stijl hieromheen hebben we weergegeven op de website.

Mockup van Aseptix

Over Aseptix

Aseptix is een in Nederland gevestigd bedrijf dat patenten beheert voor persoonlijke- en professionele hygiëneproducten die over de hele wereld gebruikt worden.

De opdracht

Aseptix heeft over de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en de oude website stond niet meer gelijk aan de moderne en professionele visie van het bedrijf. Aan de ons de opdracht om Aseptix van een nieuw online jasje te voorzien!

Onze oplossing

De nieuwe website combineert de core waardes van het bedrijf: professionaliteit en vernieuwing. Horizontale lijnen zijn ingeruild voor diagonale, dynamische lijnen voor een bedrijf dat altijd in beweging is. De stijl van de website was voor een bedrijf gericht op hygiëne snel duidelijk: fris en clean!
We hebben veel mogelijkheden in de website gebouwd om te variëren met de lay-out van de website zodat Aseptix de vrijheid heeft om de grote hoeveelheid informatie over het bedrijf op een interessante en boeiende manier te kunnen structureren.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Aseptix Voorpagina
Screenshot Aseptix Wat ze doen
Screenshot Aseptix over het bedrijf
Screenshot Aseptix partners
Screenshot Aseptix artikel

Gerelateerde cases

Vasculitis Stichting

De website van de Vasculitis Stichting is het centrale punt waar artsen, patiënten en hun partners terecht kunnen voor alle informatie rondom de ziekte Vasculitis.
Vasculitis Stichting Cover
Screenshot Vasculitis Stichting
Bekijk de case over Vasculitis Stichting

Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Samen met Concept Uitgeefgroep hebben we een nieuwe website ontwikkeld die het aanbod in studieboeken duidelijk weergeeft.
Mockup van Concept Uitgeefgroep
Bekijk de case over Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Campus Werkspoor

Onze thuisbasis! Dé plek waar je werkt, vergadert en ontspant in een unieke en inspirerende omgeving waar we dit gevoel hebben opgenomen in deze unieke website.
Campus Werkspoor
Mockup van Campus Werkspoor
Bekijk de case over Campus Werkspoor