Alliantie voor Werkend Onderwijs

Werkend Onderwijs wil ervoor zorgen dat de beste mensen voor de klas (komen te) staan en blijven staan. Ze geloven er in dat goed onderwijs drijvende kracht is achter de toekomst van onze kinderen

Screenshot Werkend Onderwijs

De Alliantie voor Werkend Onderwijs zet zich in voor de toekomst van onze kinderen en van ons land. Ze vinden dat goed onderwijs namelijk dé drijvende kracht is achter deze toekomst. Met deze alliantie willen ze er voor zorgen dat de beste mensen voor de klas komen én blijven staan. De Alliantie voor Werkend Onderwijs wilt scholen ontzorgen in de gehele keten van duurzame instroom, opleiden, professionaliseren en kwaliteitsverantwoording. Zo kunnen de scholen bij hen terecht met allerlei verschillende vraagstukken.

De Alliantie voor Werkend Onderwijs is een samenwerking tussen: NCOI Opleidingen, ECHT Onderwijs, Meesterbaan, Eloo en Online Academy.

Snel een website online

Wanneer NCOI bij ons aanklopte met de vraag om een website te maken, gaven ze aan dat hier redelijke spoed achter zat. Door een soepele samenwerking hebben we door gebruik van onze basis website binnen 2 weken een website kunnen opleveren. Door het plaatsen van content ook uit handen te nemen hebben we de vaart er goed in kunnen houden. Na afloop van het traject hebben we een WordPress training gegeven om stap voor stap uit te leggen hoe de website werkt en hoe ze uiteindelijk zelf de website kunnen beheren.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot Werkend Onderwijs voorpagina
Screenshot Werkend Onderwijs Logos
Screenshot Werkend Onderwijs integrale oplossing
Screenshot Werkend Onderwijs oplossingen
Screenshot Werkend Onderwijs Integrale aanpak

Gerelateerde cases

TestCoders

Testcoders verzorgd het uitrollen van succesvolle testautomatiseringen wat bijdraagt aan het versneld ontwikkelen én opleveren van waardevolle software.
TestCoders
Screenshot Testcoders
Bekijk de case over TestCoders

BIGorillas

BIGorillas bundelt de krachten van jonge en ervaren, creatieve consultants met de geavanceerde oplossingen van Microsoft Azure en Informatica.
BIGorillas
Screenshot BIGorillas
Bekijk de case over BIGorillas

Remark Groep

Remark is een merkenbouwer en heeft een portfolio van meer dan 20 topmerken waaronder Therme, Vogue en De Vergulde Hand.
Achtergrond Remark Groep
Screenshot Remark Groep
Bekijk de case over Remark Groep