30+ Websites voor EasyFairs

Door een langdurige samenwerking met EasyFairs hebben we ruim 30 websites mogen opleveren voor diverse grote beursen in Nederland.

Mockup website Infrarelatiedagen van EasyFairs

EasyFairs biedt jaarlijks evenementen in verschillende sectoren en beheert een groot aantal verschillende locaties verspreid over heel Europa. Door het grote bereik, kunnen ze een breed scala aan evenementen organiseren, waaronder beurzen, conferenties, congressen, concerten en sportevenementen, en evenementen, die aan de specifieke behoeften van diverse bezoeker en exposant voldoen. In juli 2016 nam EasyFairs Evenementenhal over wat ze op nummer 18 in de Top 20 beursorganisatoren van AMR International wereldwijd op basis van onze totale inkomsten plaatste.

Vraagstuk

Vanuit de opdrachtgever was de vraag om beurs websites voor EasyFairs te laten bouwen aan de hand van een vooraf bepaald stramien en het gebruik van Elementor als pagebuilder. Hiermee zijn alle websites van EasyFairs gebouwd. Met de achtergrond van een systeem waar alle websites binnen EasyFairs (en voorheen Evenementenhal) vrijwel geen vrijheid in design en layout hadden waarbij alle website veel op elkaar leken, de vraag om de nieuwe sites unieker van elkaar te maken.

Gestructureerde content

Vanuit het hoofdkantoor van EasyFairs is een standaard menu structuur bedacht die elke website als richtlijn moet gebruiken. Vanuit die gedachte hebben we een manier bedacht om de content zo gestructureerd mogelijk aan te leveren, zodat de bouw van de website zo soepel mogelijk verloopt. Door de juiste afspraken met elkaar gemaakt te hebben was het zo voor beide partijen duidelijk wat er content technisch precies moest gebeuren.

Snelle doorlooptijd

Samen met EasyFairs maakte we een planning waarin duidelijk werd wanneer content moest worden aangeleverd (en op welke manier), wanneer de bouw zou plaatsvinden en wanneer de site wordt opgeleverd. Met een strakke planning van 1 tot 2 weken per website was het van belang dat content en feedback deadlines werden behaald. Door de snelle samenwerking met de marketeers binnen EasyFairs konden we goed schakelen en feedback doornemen. Zo kon Control F5 de rol van website specialist oppakken en de aangeleverde content vertalen in een WordPress website.

Een aantal screenshots van de website

Screenshot EasyFairs Interieur collectie dagen
Screenshot EasyFairs Interieur collectie dagen
Screenshot EasyFairs Packaging Innovations
Screenshot EasyFairs Packaging Innovations
Screenshot EasyFairs De Groene Sector
Screenshot EasyFairs De Groene Sector
Screenshot EasyFairs Infra Relatiedagen
Screenshot EasyFairs Infra Relatiedagen
Screenshot EasyFairs Infra Relatiedagen

Gerelateerde cases

6Gorilla’s

Het innovatieve data-label van Tenzinger wat zich uitsluitend richt op de zorg sector. Op basis van aangeleverde huisstijl hebben we een passende website ontwikkeld.
6Gorilla's
Mockup van 6gorillas.nl
Bekijk de case over 6Gorilla’s

Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Samen met Concept Uitgeefgroep hebben we een nieuwe website ontwikkeld die het aanbod in studieboeken duidelijk weergeeft.
Mockup van Concept Uitgeefgroep
Bekijk de case over Concept Uitgeefgroep in een nieuw jasje

Vasculitis Stichting

De website van de Vasculitis Stichting is het centrale punt waar artsen, patiënten en hun partners terecht kunnen voor alle informatie rondom de ziekte Vasculitis.
Vasculitis Stichting Cover
Screenshot Vasculitis Stichting
Bekijk de case over Vasculitis Stichting