Maand update juli 2021 | Nieuwe features beschikbaar

Maand update juli 2021 _ Nieuwe features beschikbaar

Maand update juli 2021 — Hierin nemen we je mee in de updates die deze maand hebben plaatsgevonden binnen het thema. Welke veranderingen hebben we doorgevoerd, wat is de reden hiervoor en wat zijn daar de gevolgen van. Je leest het allemaal in deze update.

 

Nieuwe shortcodes

Je kunt natuurlijk al een tijdje knoppen maken via het [F5] icoontje in je editor, wat daar wordt weergegeven als shortcode.

We hebben daar deze maand wat nieuwe features aan toegevoegd! Zo kun je nu door middel van een shortcode je site naam, omschrijving, URL of bedrijfsnaam mee weergeven. Ook kun je deze gebruiken om het huidige jaartal weer te geven (handig voor in je copyright footer)

 

CTA blok achtergrond variant

Zoals bij ieder blok kun je de achtergrond van het blok aanpassen naar wens met de keuze voor een kleur of een achtergrond afbeelding.

Een Call to Action blok is natuurlijk een blok wat er uit moet springen. Daarom hebben we deze maand de mogelijkheid toegevoegd om het Call to Action blok gekaderd weer te geven en dus niet over de gehele breedte van je website strekt. Zo geef je je Call to Action een extra boost om zo nóg beter zichtbaar te zijn.

 

Cijfers blok automatisch oplopen

Standaard is het zo dat wanneer je gebruik maakt van het Cijfers blok, de cijfers hier in automatisch oplopen van 0 tot het getal wat je hebt ingesteld. Vanuit de feedback hebben we besloten een optie te maken waarbij het getal niet oploopt en je dus kunt kiezen voor statische getallen. Zo worden de getallen al vanaf het laden van de pagina volledig weergegeven.

 

Vernieuwde blockquote styling

Een blockquote is een item wat in je tekst specifieke onderdelen kan uitlichten. De styling hiervan hebben we verbeterd om meer in lijn te liggen met de rest van het thema en krachtiger in je tekst naar voren kan komen.

 

Overige features & fixes

  • Iconen grid heeft vanaf nu ondersteuning voor SVG iconen
  • Mogelijkheid om de achtergrond overlay bij het Header blok uit te schakelen
  • Ondersteuning voor de vernieuwde Gravity Forms styling
  • Hero slider fix waarbij afbeeldingen niet zichtbaar waren zoals bedoeld
  • Overige kleine bug fixes.

Nu weet je alle nieuwe mogelijkheden die zijn toegevoegd binnen het thema! Ben je al klant en maak je gebruik van ons thema, bekijk dan snel de nieuwe mogelijkheden en probeer ze uit. Ben je nog geen klant, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden, plan dan een gratis gesprek met ons in!