|

KICK! Footy 2019

KICK! Footy 2019

Hét gezelligste bedrijfsvoetbaltoernooi voor MKB! Georganiseerd door onze hechte collega’s van KICK! Digital. Een evenement waarbij teams van verschillende bedrijven tegen elkaar strijden voor niet alleen de KICK! Footy cup, maar ook prijzen voor het best geklede team én het meest sportieve team.

Een eigen team van Control F5?

Nee, althans, dit jaar nog niet! Control F5 is nog een jong bedrijf dus we waren op het moment van KICK! Footy 2019 nog niet groot genoeg voor een eigen team. Dit jaar hebben we de handen samengeslagen met onze partner, Stuurlui en vormde we een super team. Control F5 vertegenwoordigde het Stuurlui team in het doel. Ps, volgend jaar gaan we natuurlijk wél voor een eigen team!

In ons opvallende Control F5 shirt waren we absoluut niet te missen op het veld! Zie hier onder voor een sfeer impressie.

KICK! Footy 2020

Omdat het KICK! Footy evenement dit jaar zo’n succes was, is er besloten het volgend jaar nogmaal te organiseren.

Op vrijdag 4 september 2020 om 14.00 uur zullen 18 gemengde teams strijden om de KICK! Footy cup, onder het genot van een hoop eten, drinken, gezelligheid, muziek en activiteiten zoals Bubble Football en Archery.

Wil je meer weten, of lijkt het je leuk om samen met jouw bedrijf mee te doen aan KICK! Footy? Lees hier dan verder over KICK! Footy 2020