Dé nieuwe WordPress Basis Website van Control F5

Maak kennis met onze nieuwe basis website

Een High-Performance WordPress website voor een betaalbare prijs. Dat is wat we vanaf begin 2021 aanbieden. 

Als (startende) ondernemer heb je vaak nog niet het grootste budget om aan een website te besteden. Maar anno 2021 is het toch best handig een website te hebben om je diensten online weer te geven.

Ga je dan zelf je website laten maken?
Liever niet, je kunt die tijd beter steken in het ontwikkelen van je bedrijf.

Maar wat doe je dan?
Je website uitbesteden aan een bureau? Dan loop je vaak ook tegen hoge kosten aan, waar nu nog geen ruimte voor is.

Wij dachten hier anders over. Wat nu als we de kwaliteit van een maatwerk website nemen, het gemak van je eigen site maken en de prijs wat past bij een startende ondernemer?
Dat is precies wat we hebben gedaan.

Kwaliteit

Met een achtergrond in het maken van maatwerk websites hebben we veel ervaring opgedaan in wat wel en wat niet werkt voor een website. Door deze bevindingen en het toepassen van de nieuwste web technieken samen te voegen hebben we een basis website ontwikkeld wat in de basis een sterke en stabiele ondergrond heeft.

Doordat we voor al onze klanten dezelfde basis gebruiken kunnen we deze gemakkelijk bijwerken. Zo kunnen we nieuwe features of blokken snel toevoegen aan jouw nieuwe website. Ook nadat deze al is opgeleverd.

Omdat we WordPress gebruiken, hebben we een breed assortiment aan plugins tot onze beschikking. Zo gebruiken we YoastSEO om meta teksten e.d. beschikbaar te maken voor iedere relevante pagina, gebruiken we Smush om alle afbeeldingen die je upload te optimaliseren voor een optimale laadtijd en gebruiken we Gravity Forms om gemakkelijk en snel formulieren op je website te kunnen plaatsen.

Gebruiksvriendelijkheid

Je website beheren en aanpassen kan als ondernemer snel overweldigend zijn. Begrijpelijk natuurlijk! Daarom hebben we met ons template het doel gesteld een website te ontwikkelen welke voor iedereen gemakkelijk aanpasbaar is.

Blokken template

Zodra we je nieuwe website opleveren, ontvang je van ons ook een training. Hierin lopen we gezamenlijk door je website heen en leggen we je uit hoe je alles zelf kunt bijhouden. Na de training ga je zelf aan de slag om je website te vullen. Kom je er toch niet uit, of bedenk je na een paar maanden “Hoe zat dat ook alweer?”, geen probleem! Geef ons een belletje of stuur een ticket in en we kijken met je mee zodat je weer aan de slag kunt.

Betaalbaar

Er zijn veel oplossingen voor websites. Waar je voor kiest, ligt volledig aan je budget en de bijbehorende wensen. Wanneer je specifieke wensen hebt, zal de prijs van je website al snel hoog oplopen.

Met Control F5 hebben we er voor gekozen een wat meer generieke oplossing te ontwikkelen die voor meerdere verschillende toepassingen gebruikt kan worden. En omdat we dus niet voor iedereen een maatwerk website hoeven te maken, kunnen we de kosten voor de websites een stuk lager houden.

Voor maar € 1.500 kunnen we een website voor je ontwikkelen die voldoet aan de laatste eisen, makkelijk bruikbaar is en Google vriendelijk is!

Google vriendelijk

Door te kiezen voor onze basis website kun je de meeste van je bezoekers al gratis van Google halen. Hoeveel gratis bezoekers dit zijn is afhankelijk van je content!

Als ondernemer wil je natuurlijk niet bezig zijn met de ‘saaie’ SEO dingen en alle technische uitdagingen die het met zich mee brengt. Daarom zijn we constant voor jou bezig om de laatste trends en technologieën te implementeren zodat jouw website beter gevonden kan worden in Google.

Zo optimaliseren wij de vindbaarheid van onze websites door middel van de juiste meta teksten, rich snippets, schone code, Structured Data, de juiste semantiek en geoptimaliseerde afbeeldingen.

Rich result FAQ

Schaalbaar

Stel je voor, je hebt je website bij Control F5 laten maken. Maar we zijn een paar maanden, of jaren verder en je bedrijf is gegroeid. Dan kan het maar zo zijn dat je op zoek bent naar meer mogelijkheden, maar dat je niet per se een geheel nieuwe website wilt? Dan kunnen we je met gemak doorschuiven naar een maatwerk website.

Interesse?

Ben je het met mij eens dat een goede website essentieel is voor jouw business? Dan helpen we je graag met je nieuwe website!

Laten we de mogelijkheden en jouw wensen bespreken, bel ons op 030 227 3700 of stuur een mailtje naar [email protected].