|

Control F5 doet een kwart triathlon

Control F5 doet een kwart triathlon

Op 24 augustus was het zo ver, de 37e editie plaats van de Admicom Triathlon in Veenendaal. Samen met onze collega’s van Stuurlui en KICK! Digital hebben we mee gedaan aan de sponsor triatlon van Handicap NL. Met de triatlon hebben we geld opgehaald voor de Rehab Academy. Zij helpen mensen die na een ongeluk voor de rest van hun leven in een rolstoel zitten of zichzelf moeten voortbewegen met een prothese.

€2.747 opgehaald

Stuurlui, KICK! Digital en Control F5 hebben gezamenlijk voor Handicap NL een bedrag van maar liefst €2.747 opgehaald. Een enorm bedrag waar we natuurlijk super trots op zijn. Maar ook dankbaar voor alle mensen die ons gesteund hebben in de training naar en de wedstrijd van de Admicom Triatlon in Veenendaal.

Waarom doen we dit?

Dagelijks zitten wij achter onze beeldschermen om WordPress websites te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Dit is natuurlijk niet geweldig voor je lichaam, daarom vinden we sporten super belangrijk! Binnen ons team proberen we daarom ook iedereen aan te sporen een sport te beoefenen. Op ons kantoor op variëren de sporten tussen zwemmen, hardlopen, wielrennen, tennis, voetbal en meer.
Door aan dit soort gezamenlijke sport momenten mee te doen werken we gezamenlijk aan onze gezondheid én de onderlinge sfeer buiten de kantoormuren!

Control F5 doet een kwart triathlon