Jouw nieuwe website

Na akkoord op de offerte vragen we je om je huisstijl elementen en wat gegevens op te sturen zodat we aan de slag kunnen met jouw website. We bouwen al onze websites in WordPress.

Wist je dat WordPress door ruim 39% van alle websites gebruikt wordt? Daarmee is WordPress, veruit, het meest populaire Content Management Systeem wat er bestaat.

WordPress is enorm gebruiksvriendelijk. Onze websites zijn zo opgebouwd dat je je gehele website zelf kunt veranderen, zonder dat de consistentie en de stijl binnen je website verloren gaat!

Aan de slag met je website

Wanneer je nieuwe website klaar staat, presenteren we je deze tijdens de training.

Tijdens de training vertellen we je hoe zelf je website kunt aanpassen en beheren, zodat je dit in de toekomst zelf kunt.

Na de training ga je zelf aan de slag om je content op de site te plaatsen, zo krijg je direct hands-on ervaring terwijl de training nog vers in je geheugen zit.

Zodra je alle content op je nieuwe site hebt geplaatst kunnen we overgaan tot livegang. Hierbij plaatsen we je nieuwe website op jouw eigen domein en stellen we een aantal zaken voor je in, zoals Google Analytics en een cookiemelding.

Sander staat voor je klaar

Support & onderhoud

Na de livegang van je website, nemen we deze in onderhoud. We zorgen er voor dat je website netjes up-to-date blijft en verzorgen dagelijks back-ups. In een notendop betekent dit dat jij na livegang geen omkijken meer hebt naar het technische beheer. Wij zorgen dat je website veilig en stabiel draait, zodat jij je kan focussen op je eigen business.

Daarnaast krijg je ook toegang tot onze support afdeling, hier kun je terecht voor al je vragen of opmerkingen over je website.
Weet je even niet meer hoe iets in elkaar zat? Geen probleem, we leggen het je graag nog eens uit!

Lees meer over onderhoud of bekijk onze hosting mogelijkheden

Ervaring en kennis

Veel van onze ervaring en kennis delen we met ons partnerbedrijf, Stuurlui. Stuurlui is een prijswinnend WordPress bureau met ongeveer 25 medewerkers.

We werken nauw samen met Stuurlui en delen bijvoorbeeld ons kantoor. Door deze samenwerking heb jij altijd de zekerheid dat jouw website goed is ondergebracht. Stel dat jouw bedrijf heel hard groeit en je hebt behoefte aan technisch maatwerk, dan kunnen we dit project naadloos overdragen.
Zo ben jij altijd verzekerd van de juiste oplossing voor je website.

Kortgezegd krijg je bij Control F5 en hun WordPress concepten een kwalitatieve website die je normaal niet zou verwachten in deze prijscategorie. Klasse!
Danny Hartman Marketing Executive bij ECC Leiden
Sander heeft ons goed geholpen met het opnieuw bouwen van onze technisch verouderde website. Alles volgens een strak schema verlopen en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Aanrader!
Christiaan Tieleman
Christiaan Tieleman Pensioenadviseur / Financieel Planner @ Finac
Heel blij met Control F5. We hebben onze nieuwe website (odiv.nl) door Control F5 laten bouwen. Naast het feit dat de website al opgeleverd was voordat we het wisten, is de WordPress omgeving zo ingeregeld dat het voor iedereen makkelijk is om in te werken Ă©n professioneel oogt. Een aanrader!
Joost Fromberg
Joost Directeur Odiv
Snelle en soepele samenwerking met Control F5 gehad voor vakbeurs Recycling. Feedback werd snel verwerkt.
Michelle van Geffen Marketeer bij EasyFairs
Duidelijke en snelle communicatie, de lijntjes waren kort om de website van Café Brandpunt te Tilburg (cafebrandpunt.nl) op korte termijn in een hededaags jasje te steken. Namen eigen initiatief om in ons geval een dag- en een nachtpagina te maken.
Melvin Rijkenbarg Café Brandpunt
Super tevreden over de samenwerking met Control F5! Sander denkt goed mee, is duidelijk en is betrouwbaar in zijn afspraken. In soepel overleg heeft Sander mijn ideeën vertaalt naar een mooie en gebruiksvriendelijke website. Ik hoop in de toekomst nog vaker samen te werken met Control F5!
Marieke l’Ortye Jonge Honden
We hebben met Perca Capital een mooie samenwerking met Control F5. In een nieuw concept hebben we een prachtige website neergezet, die gewoon doet wat die moet doen. De taakverdeling is helder, de hulp bij vragen is uitstekend, en als er urgent iets opgelost moet worden dan gebeurt dat ook. Zo hoort het, en zo willen we zelf ook werken!
Sjaak-Jan - Perca Capital
Sjaak-Jan Perca Captial
Ik kan Control F5 van harte aanbevelen. Ik heb Control F5 benaderd voor het volgen van een WordPress training, tijdens het bouwen van een website. Sander denkt goed met je mee, is visueel scherp en vindt snel goede en creatieve oplossingen. Tevens vind ik zijn persoonlijk en heldere communicatie heel fijn. Snelle en goede service.
Mirjam van Leeuwen
Control F5 heeft ons snel en goed geholpen met de omzetting van een website. Vooral de persoonlijke en heldere communicatie zijn uitstekend bevallen. Sander stond altijd klaar als iets nog niet bleek te functioneren zoals dit hoorde en loste het dan direct op. Heel fijn!
Frank Sekeris Programmacoördinator KNCV

Meer informatie nodig?
Bel ons op 085 0660 979
of vraag direct een offerte aan!